Varde

Mød ejendrøm Varde

ejendrøm er en ejendomsmægler uden om alle de store kæder. Vi har fokus på de vigtigste værdier, når du skal købe og sælge, hvor service og nærvær er i højsædet. Velkommen til ejendrøm!

Find os her

Hos os står døren altid åben, og du er altid velkommen til at kigge forbi til en snak og en kop kaffe. Vi har afdeling på én af Vardes mest trafikerede gader, hvorfor din bolig får optimal eksponering.

Jakob Klinge
Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Varde

Mit navn er Jakob Klinge, og jeg er 31 år gammel. Bramming er min fødeby men jeg flyttede fra byen da jeg var omkring de 20 år. Jeg har min daglige gang i Varde og har arbejdet som ejendomsmægler i byen, i mere end 5 år. Når jeg ikke bruger tid med min datter får jeg min fritid til at gå ude i naturen, enten på paddleboard ved Nysø, vandreture i de mange plantager vi har her ved vestkysten eller en tur på MTB fra tid til anden. Jeg er også uddannet tømrer, men sagde mit job op, som svend, for at jagte min drøm om at blive ejendomsmægler og jeg har ikke set mig tilbage siden.

Jacob Nielsen
Ejendrømsmægler - Indehaver

Mit navn er Jacob, jeg er født, opvokset og stadigt bosiddende i Bramming. Jeg har mange års erfaring fra branchen, og startede ejendrøm i 2018, med drømmen om at skabe en forskel. I min fritid spiller jeg fodbold, computer og dyrker fitness, mens jeg privat er gift og danner par med Anne-Louise, hvor vi sammen har døtrene Edith og Asther. Derudover er jeg et stort familiemenneske, der elsker at bruge tid med mine nærmeste.

Diana Andersen
Ejendrømsmægler - Administrativ leder

Mit navn er Diana. Jeg bor i Hjerting sammen med min mand og vores 2 børn, som går i skole og børnehave i Hjerting. Jeg har arbejdet som sagsbehandler i branchen i 12 år og nyder min hverdag med søde kollegaer og glade kunder. Det meste af min fritid går med et større renoveringsprojekt af vores hjem. Ellers nyder jeg at bruge tid sammen med familien og venner.

Søren Mouridsen
Trainee

Jeg er født og opvokset i Bramming men er nu bosiddende i Esbjerg med min kæreste. Jeg er ansat som trainee inde for sagsbehandling. I vil kunne finde mig på kontoret i Esbjerg, hvor jeg vil gøre jeres ejendomme klar, til at komme på nettet. I min fritid bruger jeg tid på venner og familie.

Caroline Bilgrav
Trainee

Mit navn er Caroline. Jeg er født og opvokset i Esbjerg, men er nu bosiddende i Bramming sammen med min kæreste. Forinden det har jeg boet 3 år i Herning, hvor jeg tog min HHX. Jeg er ansat som trainee inde for sagsbehandling på kontoret i Esbjerg, hvor jeg sideløbende tager uddannelsen som Ejendomsmægler. Når den ikke står på arbejde, bruger jeg min tid sammen med venner og familie.

En lokal mægler i øjenhøjde

Historien bag ejendrøm blev skabt med det udgangspunkt, at det hele ikke skal være firkantet. Alle hjem er forskellige, og kræver individuelle tiltag, når et hjem skal købes eller sælges. Derfor kan alle vores produkter tilpasses den enkelte kunde, så oplevelsen bliver den bedste under hele forløbet. 

Vores værdier

Ingen skjult dagsorden

Hos ejendrøm ønsker vi et ærligt samarbejde, uden en skjult dagsorden. Her kalder vi en spade for en spade, og kun det bedste er godt nok.

Vi tror på at kvalitet og pris, sagtens kan gå hånd-i-hånd. Vi er ikke underlagt dyre forsikringsselskaber, eller bankernes evindelige forsøg på at lave mérsalg. Vi er helt vores egen, og det kommer kun vores kunder til gode.

Kun det bedste er godt nok

Vi mener at højt humør og energi i nogle af nøgleordene til et godt boligsalg. Derfor arbejder vi hårdere og mere effektivt end nogen anden, på at opnå den bedste handel for vores sælgere. Vi har effektiviseret boligsalget, hvilket betyder at din ejendrømsmægler har mere tid til dit boligsalg.

ejendrøm er klar til at trække arbejdshandskerne på, og hjælpe dig videre, når du har brug for hjælp. Det mener vi at et boligsalg kræver!

Anbefalinger fra købere og sælgere

Vi har været med til at forløse mange drømme for både købere og sælgere. Læs hvad vores kunder synes om samarbejdet med os.