Varde

Mød ejendrøm Varde

ejendrøm er en ejendomsmægler uden om alle de store kæder. Vi har fokus på de vigtigste værdier, når du skal købe og sælge, hvor service og nærvær er i højsædet. Velkommen til ejendrøm!

Find os her

Hos os står døren altid åben, og du er altid velkommen til at kigge forbi til en snak og en kop kaffe. Vi har afdeling på én af Vardes mest trafikerede gader, hvorfor din bolig får optimal eksponering.

Vi er ejendrøm

Historien bag ejendrøm blev skabt med det udgangspunkt, at det hele ikke skal være firkantet. Alle hjem er forskellige, og kræver individuelle tiltag, når et hjem skal købes eller sælges. Derfor kan alle vores produkter tilpasses den enkelte kunde, så oplevelsen bliver den bedste under hele forløbet. 

Jakob Klinge
Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Varde

Mit navn er Jakob Klinge, og jeg er 31 år gammel. Bramming er min fødeby men jeg flyttede fra byen da jeg var omkring de 20 år. Jeg har min daglige gang i Varde og har arbejdet som ejendomsmægler i byen, i mere end 5 år. Når jeg ikke bruger tid med min datter får jeg min fritid til at gå ude i naturen, enten på paddleboard ved Nysø, vandreture i de mange plantager vi har her ved vestkysten eller en tur på MTB fra tid til anden. Jeg er også uddannet tømrer, men sagde mit job op, som svend, for at jagte min drøm om at blive ejendomsmægler og jeg har ikke set mig tilbage siden.

Jacob Nielsen
Ejendrømsmægler - Indehaver

Mit navn er Jacob, jeg er født, opvokset og stadigt bosiddende i Bramming. Jeg har mange års erfaring fra branchen, og startede ejendrøm i 2018, med drømmen om at skabe en forskel. I min fritid spiller jeg fodbold, computer og dyrker fitness, mens jeg privat er gift og danner par med Anne-Louise, hvor vi sammen har døtrene Edith og Asther. Derudover er jeg et stort familiemenneske, der elsker at bruge tid med mine nærmeste.

En lokal mægler i øjenhøjde

Historien bag ejendrøm blev skabt med det udgangspunkt, at det hele ikke skal være firkantet. Alle hjem er forskellige, og kræver individuelle tiltag, når et hjem skal købes eller sælges. Derfor kan alle vores produkter tilpasses den enkelte kunde, så oplevelsen bliver den bedste under hele forløbet. 

Vores værdier

Ingen skjult dagsorden

Hos ejendrøm ønsker vi et ærligt samarbejde, uden en skjult dagsorden. Her kalder vi en spade for en spade, og kun det bedste er godt nok.

Vi tror på at kvalitet og pris, sagtens kan gå hånd-i-hånd. Vi er ikke underlagt dyre forsikringsselskaber, eller bankernes evindelige forsøg på at lave mérsalg. Vi er helt vores egen, og det kommer kun vores kunder til gode.

Kun det bedste er godt nok

Vi mener at højt humør og energi i nogle af nøgleordene til et godt boligsalg. Derfor arbejder vi hårdere og mere effektivt end nogen anden, på at opnå den bedste handel for vores sælgere. Vi har effektiviseret boligsalget, hvilket betyder at din ejendrømsmægler har mere tid til dit boligsalg.

ejendrøm er klar til at trække arbejdshandskerne på, og hjælpe dig videre, når du har brug for hjælp. Det mener vi at et boligsalg kræver!

Anbefalinger fra købere og sælgere

Vi har været med til at forløse mange drømme for både købere og sælgere. Læs hvad vores kunder synes om samarbejdet med os.

 

Din ejendomsmægler i Varde

Hos Ejendrøm i Varde er vi ikke et sekund i tvivl om, at køb eller salg af en ejendom er en af livets største beslutninger, og derfor ønsker vi at gøre hele processen så nem og tryg som muligt for dig.

Med vores dedikerede team af erfarne ejendrømsmæglere er vi specialiserede i at hjælpe dig, både som køber og sælger, med at opnå dine boligdrømme i Varde og det omkringliggende område.

Vi kender til lokalområdet

Som din lokale ejendomsmægler i Varde sætter vi en ære i at have et indgående kendskab til lokalområdet og dets boligmarked, og vi er derfor stolte af at kunne tilbyde jer en personlig og skræddersyet service, der matcher jeres behov og ønsker.

Uanset om du er på udkig efter dit drømmehus i Varde, leder efter boliger til salg eller ønsker at sælge din ejendom, så hjælper vi dig med at opnå det bedst mulige resultat.

Varde for enhver smag

Har du forelsket dig i Varde, så forstår vi udmærket godt hvorfor. For Varde er ikke blot en by – det er et fællesskab, hvor historie møder nutidens charme og natur.

Beliggende midt i hjertet af Vestjylland byder Varde på en unik blanding af kultur, natur og livskvalitet. Med sin maleriske beliggenhed tæt på kysten og omgivet af skove og marker, tilbyder Varde også en rolig og naturskøn atmosfære, der indbyder til afslapning og udforskning.

Vardes rige kulturarv

Byen har en rig kulturarv, der afspejles i dens mange historiske bygninger, museer og lokale arrangementer. Sidst, men ikke mindst, byder Varde på moderne bekvemmeligheder, med et væld af butikker, restauranter og fritidsaktiviteter for enhver smag. Så uanset om du er til en afslappende dag ved stranden, en vandretur i skoven eller en hyggelig eftermiddag i byens centrum, så har Varde noget for enhver smag. Det er ikke svært at forstå, hvorfor så mange vælger at kalde Varde for deres hjem.