Paper

Mød ejendrøm Paper

Maskinrummet i en hver ejendomshandel kræver grundighed og viden. Her byder vi velkommen til det skarpeste team, når dit boligsalg skal klares. Vi hjælper med alt papirarbejdet, når du skal sælge!

Hvem er paper?

ejendrøm Paper er din vej til det perfekte boligsalg. Her hjælper vi dig med alt fra skøde, tinglysning, refusionsopgørelse, køberrådgivning og meget mere. Vi har mange års erfaring fra maskinrummet i enhver bolighandel, hvorfor vi er sikre på at give dig en god oplevelse.

Søren Mouridsen
Ejendrømsmægler

Jeg er født og opvokset i Bramming men er nu bosiddende i Esbjerg med min kæreste. Jeg er ansat som trainee inde for sagsbehandling. I vil kunne finde mig på kontoret i Esbjerg, hvor jeg vil gøre jeres ejendomme klar, til at komme på nettet. I min fritid bruger jeg tid på venner og familie.

Caroline Bilgrav
Trainee

Mit navn er Caroline. Jeg er født og opvokset i Esbjerg, men er nu bosiddende i Bramming sammen med min kæreste. Forinden det har jeg boet 3 år i Herning, hvor jeg tog min HHX. Jeg er ansat som trainee inde for sagsbehandling på kontoret i Esbjerg, hvor jeg sideløbende tager uddannelsen som Ejendomsmægler. Når den ikke står på arbejde, bruger jeg min tid sammen med venner og familie.

Anette Cederholm
Trainee
Helena Strunge
Ejendrømsmægler

Jeg har over 20 års erfaring fra branchen i Esbjerg og omegn, både som sagsbehandler, køberrådgiver og ejendomsmægler. At have så meget erfaring, er en kæmpe fordel og jeg kan bidrage til det høje administrative niveau, sammen med mine andre dygtige kollegaer i ejendrøm Paper. Jeg er bosat i Tjæreborg med min mand og vores to børn og jeg værdsætter balancen mellem arbejde og fritid. I fritiden dyrker jeg Reformer og nyder kvalitetstid med familie og venner. Vi har en lille bomuldshund som elsker ture i skoven lige så meget som jeg – og hvem ved, måske han kan findes på kontoret en gang imellem.

Cecilie Hundevad Andersen
Sagsbehandler