Paper

Mød ejendrøm Paper

Maskinrummet i en hver ejendomshandel kræver grundighed og viden. Her byder vi velkommen til det skarpeste team, når dit boligsalg skal klares. Vi hjælper med alt papirarbejdet, når du skal sælge!

Hvem er paper?

ejendrøm Paper er din vej til det perfekte boligsalg. Her hjælper vi dig med alt fra skøde, tinglysning, refusionsopgørelse, køberrådgivning og meget mere. Vi har mange års erfaring fra maskinrummet i enhver bolighandel, hvorfor vi er sikre på at give dig en god oplevelse.

Prisliste hos ejendrøm Paper ejendrøm ApS
Diana Andersen
Ejendrømsmægler - Administrativ leder

Mit navn er Diana. Jeg bor i Hjerting sammen med min mand og vores 2 børn, som går i skole og børnehave i Hjerting. Jeg har arbejdet som sagsbehandler i branchen i 12 år og nyder min hverdag med søde kollegaer og glade kunder. Det meste af min fritid går med et større renoveringsprojekt af vores hjem. Ellers nyder jeg at bruge tid sammen med familien og venner.

Søren Mouridsen
Trainee

Jeg er født og opvokset i Bramming men er nu bosiddende i Esbjerg med min kæreste. Jeg er ansat som trainee inde for sagsbehandling. I vil kunne finde mig på kontoret i Esbjerg, hvor jeg vil gøre jeres ejendomme klar, til at komme på nettet. I min fritid bruger jeg tid på venner og familie.

Caroline Bilgrav
Trainee

Mit navn er Caroline. Jeg er født og opvokset i Esbjerg, men er nu bosiddende i Bramming sammen med min kæreste. Forinden det har jeg boet 3 år i Herning, hvor jeg tog min HHX. Jeg er ansat som trainee inde for sagsbehandling på kontoret i Esbjerg, hvor jeg sideløbende tager uddannelsen som Ejendomsmægler. Når den ikke står på arbejde, bruger jeg min tid sammen med venner og familie.