Move

ejendrøm MOVE

Som sælger hos ejendrøm får du altid mulighed for at gøre brug af vores lagerhotel, flyttetrailer og flyttekasser - helt gratis!

Velkommen til ejendrøm MOVE

Hos ejendrøm får du altid muligheden for at benytte dig gratis af vores lagerhotel, flyttekasser og flyttetrailer. Det gør du, fordi vi mener at vores ejendrømmere fortjener det bedste når livet skal pakkes i kasser. Når du har solgt dit hjem, skal du blot række ud til din ejendrømsmægler, så hjælper vi dig godt på vej.

Til vores ejendrømmere

GRATIS lagerhotel

Når du har solgt din bolig hos ejendrøm, står du måske og mangler et sted til nogle af dine flyttekasser, eller måske endda en sofa. Det kan være dybt frustrerende og til tider en stor hovedpine. Det vil vi gerne ændre på. Hos ejendrøm får du mulighed for at benytte vores lagerhotel helt gratis alle ugens dage. Når dit salg er endelig, får du et kort, som gør det muligt at lukke dig ind hos ejendrøm MOVE. Det mener vi at alle sælgere hos ejendrøm fortjener!

Læs vores bestemmelser her.

Til vores ejendrømmere

GRATIS Flyttetrailer

Hvis flytningen er en plage, og vejret samtidig gør at det er umuligt at flytte dine pakkenelliker, så husk at du altid kan låne ejendrøms flyttetrailer. Den er til fri afbenyttelse og kan trygt og sikkert transportere alle dine ting. Traileren kræver ikke udvidet kørekort, hvorfor den er tilgængelig for alle.

Læs vores bestemmelser her.

Til vores ejendrømmere

GRATIS flyttekasser

Mangler du flyttekasser? Så kig forbi ejendrøm MOVE. Her har vi flyttekasser til fri afbenyttelse, når du er sælger hos ejendrøm. Flyttekasserne er af god kvalitet og sikrer at dine ting kommer helskindet frem til deres nye hjem. Vi håber I vil returnere de brugte flyttekasser til din nærmeste ejendrømsmægler, så vi sammen kan skåne miljøet.

Læs vores bestemmelser her.