Nyhed
N.A.Jørgensens Plads 1, 1 th, 6740 Bramming
Ejerlejlighed

TOTAL INFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED

Endelig har ejendrøm fornøjelsen af denne flotte ejerlejlighed, som er beliggende i hjertet af Bramming. Herfra er du i gåafstand til banegård, indkøb, fritidsaktiviteter, skole og hvad du ellers måtte stå og mangle i hverdagen!  
 
Lejligheden er pt udlejet. 
 
Lejligheden har en super planløsning, med en rummelig entré – Her kan du uden problemer opbevare overtøj og fodtøj. Fra entréen finder du lejlighedens badeværelse, som er opført i lyse og tidløse materialer, hvor der i øvrigt er plads til vaskemaskine og tørretumbler.   
 
Videre er et lyst og lækkert køkken/alrum fra 2018 – Her er der gode arbejdsbetingelser når madlavningen kalder!   I åben forbindelse med køkkenet finder du opholdsstuen, som har et super lysindfald – Det ideelle samlingspunkt, når familien eller vennerne kommer på besøg.  
 
Ydermere byder lejligheden på et rummeligt soveværelse samt et gennemgangsværelse. Har man et ønske om 2 værelser, så vil man kunne indsætte en dør fra stuen og ind i det bagerst værelse.  
 
Lejligheden er perfekt til udlejning, forælderkøb eller til dig der bare gerne vil bo i en lækker lejlighed. Ring til ejendrøm for en fremvisning.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder og partner, Bramming

875.000 kr.
N.A.Jørgensens Plads 1, 1 th, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 875.000 kr.
Udbetaling 45.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.034 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.129 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.073 kr.