Esbjerg

Mød ejendrøm Esbjerg

ejendrøm er en ejendomsmægler uden om alle de store kæder. Vi har fokus på de vigtigste værdier, når du skal købe og sælge, hvor service og nærvær er i højsædet. Velkommen til ejendrøm!

Find os her

Hos os står døren altid åben, og du er altid velkommen til at kigge forbi til en snak og en kop kaffe. Vi har afdeling på én af Esbjergs mest trafikerede gader, hvorfor din bolig får optimal eksponering.

Vi er ejendrøm

Historien bag ejendrøm blev skabt med det udgangspunkt, at det hele ikke skal være firkantet. Alle hjem er forskellige, og kræver individuelle tiltag, når et hjem skal købes eller sælges. Derfor kan alle vores produkter tilpasses den enkelte kunde, så oplevelsen bliver den bedste under hele forløbet. 

Nanna Kræfting
Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Esbjerg

Mit navn er Nanna. Jeg er født og opvokset i Guldager Stationsby lige udenfor Esbjerg men er nu flyttet ind til centrum af Esbjerg. I min fritid nyder jeg at bruge tid med mine venner og familie også spiller jeg håndbold og fodbold. Jeg blev færdig som ejendomsmægler i januar 2021 og har arbejdet som sagsbehandler i 3 år.

Jacob Nielsen
Ejendrømsmægler - Indehaver

Mit navn er Jacob, jeg er født, opvokset og stadigt bosiddende i Bramming. Jeg har mange års erfaring fra branchen, og startede ejendrøm i 2018, med drømmen om at skabe en forskel. I min fritid spiller jeg fodbold, computer og dyrker fitness, mens jeg privat er gift og danner par med Anne-Louise, hvor vi sammen har døtrene Edith og Asther. Derudover er jeg et stort familiemenneske, der elsker at bruge tid med mine nærmeste.

Lasse Sølvberg Abildgaard
Ejendrømsmægler

Mit navn er Lasse. Jeg er født og opvokset i Sønderris, men bor nu i Esbjerg C. Jeg tog min uddannelse i Aarhus, hvor jeg boede i 4 år. Det var dog hele tiden planen at vende hjem til vestkysten, og her står jeg nu. Jeg blev uddannet som ejendomsmægler i starten af 2024. Når jeg ikke er på arbejde, så nyder jeg at bruge min tid sammen med min kæreste, familie og venner. Herudover går jeg til fodbold, dog udelukkende på hygge basis.

En lokal mægler i øjenhøjde

Historien bag ejendrøm blev skabt med det udgangspunkt, at det hele ikke skal være firkantet. Alle hjem er forskellige, og kræver individuelle tiltag, når et hjem skal købes eller sælges. Derfor kan alle vores produkter tilpasses den enkelte kunde, så oplevelsen bliver den bedste under hele forløbet. 

Vores værdier

Kun det bedste er godt nok

Vi mener at højt humør og energi i nogle af nøgleordene til et godt boligsalg. Derfor arbejder vi hårdere og mere effektivt end nogen anden, på at opnå den bedste handel for vores sælgere. Vi har effektiviseret boligsalget, hvilket betyder at din ejendrømsmægler har mere tid til dit boligsalg.

ejendrøm er klar til at trække arbejdshandskerne på, og hjælpe dig videre, når du har brug for hjælp. Det mener vi at et boligsalg kræver!

Vores værdier

Ingen skjult dagsorden

Hos ejendrøm ønsker vi et ærligt samarbejde, uden en skjult dagsorden. Her kalder vi en spade for en spade, og kun det bedste er godt nok.

Vi tror på at kvalitet og pris, sagtens kan gå hånd-i-hånd. Vi er ikke underlagt dyre forsikringsselskaber, eller bankernes evindelige forsøg på at lave mérsalg. Vi er helt vores egen, og det kommer kun vores kunder til gode.

Anbefalinger fra købere og sælgere

Vi har været med til at forløse mange drømme for både købere og sælgere. Læs hvad vores kunder synes om samarbejdet med os.

 

Din ejendomsmægler i Esbjerg

Ejendrøm er din ejendomsmægler i Esbjerg. Vi ved, hvor stor en beslutning det er, og hvor mange overvejelser der er involveret, når du står og skal enten købe eller sælge huse i Esbjerg og omegn. Vi ønsker altid at gøre processen så let og tryg som muligt for dig.

Hos Ejendrøm består vi af et dedikeret og erfarent team af ejendomsmæglere, som er specialiseret i at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme i Esbjerg og det omkringliggende område.

Lokalkendskab i Esbjerg

Som din lokale ejendomsmægler i Esbjerg har vi et dybt kendskab til lokalområdet og dets boligmarked. Vi er stolte af at kunne tilbyde jer en personlig og skræddersyet service, der matcher deres individuelle behov og ønsker. Ingen boligkøb er ens, og derfor tilpasser vi os altid det, I har brug for.

Uanset om I har udset jeres næste drømmehjem, bare undersøger markedet for boliger til salg i Esbjerg eller I står med en bolig, I gerne vil sælge, så er vi her for at hjælpe dig hele vejen igennem.

 

Esbjerg - din by med muligheder

Esbjerg er meget mere end bare en by – det er et levende samfund, hvor fortidens historie møder nutidens dynamik. Beliggende ved Vesterhavet byder Esbjerg på en unik kombination af alt, hvad hjertet begærer: kultur, natur og livskvalitet.

Med sin smukke beliggenhed ved kysten og omgivet af vidtstrakte landskaber tilbyder Esbjerg OGSÅ en rolig og inspirerende atmosfære, der inviterer til udforskning og eventyr.

Esbjerg har en rig kulturarv, som afspejles i dens mangfoldighed af blandt andet kunst, kultur og lokale arrangementer. Byen tilbyder også moderne faciliteter, herunder et varieret udvalg af masser af butikker, restauranter for enhver smag og prisklasse og fritidsaktiviteter til enhver alder.