Esbjerg

Mød ejendrøm Esbjerg

ejendrøm er en ejendomsmægler uden om alle de store kæder. Vi har fokus på de vigtigste værdier, når du skal købe og sælge, hvor service og nærvær er i højsædet. Velkommen til ejendrøm!

Vi er ejendrøm

Historien bag ejendrøm blev skabt med det udgangspunkt, at det hele ikke skal være firkantet. Alle hjem er forskellige, og kræver individuelle tiltag, når et hjem skal købes eller sælges. Derfor kan alle vores produkter tilpasses den enkelte kunde, så oplevelsen bliver den bedste under hele forløbet. 

Christian Hahn
Daglig leder Esbjerg

Jeg er født og opvokset i Tjæreborg og har derfor haft meget af min daglige gang i Esbjerg og omegn hvor jeg bl.a. har gået på Esbjerg gymnasium. Efter Gymnasiet tog jeg til Århus for at læse til ejendomsmægler og har siden arbejdet der. Nu er jeg igen på hjemmebane, og glæder mig til at hjælpe dig videre.

Michelle Paulsen
Trainee

Mit navn er Michelle. Jeg er født og opvokset i Guldager Stationsby lige udenfor Esbjerg men er flyttet til smukke Ribe, hvor jeg bor sammen med min kæreste.
I min fritid nyder jeg samvær med familie og venner samt lange gåture i den skønne natur. Jeg er startet hos ejendrøm med drømmen om at opfylde netop dine boligdrømme.

Jacob Nielsen
Indehaver - Ejendrømsmægler

Mit navn er Jacob, jeg er født, opvokset og stadigt bosiddende i Bramming. Jeg har mange års erfaring fra branchen, og startede ejendrøm i 2018, med drømmen om at skabe en forskel. I min fritid spiller jeg fodbold på byens hold, mens jeg privat er gift og danner par med Anne-Louise. Når den ikke står på arbejde, bruger jeg meget tid med vores hund Simba samt familie og venner.

Alexander Skærbæk
Trainee

Mit navn er Alexander. Jeg har haft det meste af min skolegang i Bramming, hvor også min familie er bosiddende. Jeg startede hos ejendrøm i september 2018 og nyder hver gang, vi hjælper en familie med at indfri deres boligdrømme. I min fritid, kan jeg godt lide at bruge en masse tid med min familie, venner og træning.

Susanne Larsen
Sagsbehandler

Jeg har arbejdet indenfor branchen i 11 år. Jeg vægter humor og positivitet højt, og for mig er god service en selvfølgelighed.
Jeg bor 2 km uden for Årre sammen med min mand Steen, vi har 2 piger som hhv. bor i Sønderborg og København.
I min fritid dyrker jeg fitness, synger i kor, hyggeligt samvær med gode venner, og nyder gerne en god koncert.

Diana Andersen
Sagsbehandler

Mit navn er Diana. Jeg bor i Hjerting sammen med min mand og vores 2 børn, som går i skole og børnehave i Hjerting. Jeg har arbejdet som sagsbehandler i branchen i 12 år og nyder min hverdag med søde kollegaer og glade kunder. Det meste af min fritid går med et større renoveringsprojekt af vores hjem. Ellers nyder jeg at bruge tid sammen med familien og venner.

Nanna Kræfting Christensen
Ejendomsmægler / Sagsbehandler

Mit navn er Nanna. Jeg er født og opvokset i Guldager Stationsby lige udenfor Esbjerg men er nu flyttet ind til centrum af Esbjerg. I min fritid nyder jeg at bruge tid med mine venner og familie også spiller jeg håndbold og fodbold. Jeg blev færdig som ejendomsmægler i januar 2021 og har arbejdet som sagsbehandler i 3 år.

Find os her

Hos os står døren altid åben, og du er altid velkommen til at kigge forbi til en snak og en kop kaffe. Vi har afdeling på én af Esbjergs mest trafikerede gader, hvorfor din bolig får optimal eksponering.

En lokal mægler i øjenhøjde

Historien bag ejendrøm blev skabt med det udgangspunkt, at det hele ikke skal være firkantet. Alle hjem er forskellige, og kræver individuelle tiltag, når et hjem skal købes eller sælges. Derfor kan alle vores produkter tilpasses den enkelte kunde, så oplevelsen bliver den bedste under hele forløbet. 

Vores værdier

Kun det bedste er godt nok

Vi mener at højt humør og energi i nogle af nøgleordene til et godt boligsalg. Derfor arbejder vi hårdere og mere effektivt end nogen anden, på at opnå den bedste handel for vores sælgere. Vi har effektiviseret boligsalget, hvilket betyder at din ejendrømsmægler har mere tid til dit boligsalg.

ejendrøm er klar til at trække arbejdshandskerne på, og hjælpe dig videre, når du har brug for hjælp. Det mener vi at et boligsalg kræver!

Vores værdier

Ingen skjult dagsorden

Hos ejendrøm ønsker vi et ærligt samarbejde, uden en skjult dagsorden. Her kalder vi en spade for en spade, og kun det bedste er godt nok.

Vi tror på at kvalitet og pris, sagtens kan gå hånd-i-hånd. Vi er ikke underlagt dyre forsikringsselskaber, eller bankernes evindelige forsøg på at lave mérsalg. Vi er helt vores egen, og det kommer kun vores kunder til gode.

Anbefalinger fra købere og sælgere

Vi har været med til at forløse mange drømme for både købere og sælgere. Læs hvad vores kunder synes om samarbejdet med os.