Bramming

Mød ejendrøm Bramming

ejendrøm er en ejendomsmægler uden om alle de store kæder. Vi har fokus på de vigtigste værdier, når du skal købe og sælge, hvor service og nærvær er i højsædet. Velkommen til ejendrøm!

Vi er ejendrøm

Historien bag ejendrøm blev skabt med det udgangspunkt, at det hele ikke skal være firkantet. Alle hjem er forskellige, og kræver individuelle tiltag, når et hjem skal købes eller sælges. Derfor kan alle vores produkter tilpasses den enkelte kunde, så oplevelsen bliver den bedste under hele forløbet. 

Jacob Nielsen
Indehaver - Ejendrømsmægler

Mit navn er Jacob, jeg er født, opvokset og stadigt bosiddende i Bramming. Jeg har mange års erfaring fra branchen, og startede ejendrøm i 2018, med drømmen om at skabe en forskel. I min fritid spiller jeg fodbold på byens hold, mens jeg privat er gift og danner par med Anne-Louise. Når den ikke står på arbejde, bruger jeg meget tid med vores hund Simba samt familie og venner.

Alexander Skærbæk
Trainee

Mit navn er Alexander. Jeg har haft det meste af min skolegang i Bramming, hvor også min familie er bosiddende. Jeg startede hos ejendrøm i september 2018 og nyder hver gang, vi hjælper en familie med at indfri deres boligdrømme. I min fritid, kan jeg godt lide at bruge en masse tid med min familie, venner og træning.

Charlotte Tobiasen Mohrbach
Ejendomsmægler

Hej, jeg hedder Charlotte. Jeg er født og opvokset i Vejrup. Gennem min skolegang i henholdsvis Vejrup, Gørding og Bramming har jeg er stort kendskab til byerne, og dette kan være med til at gavne dit salg. Jeg har været i branchen i 6 år og jeg elsker mit arbejde og at kunne gøre en forskel. I min fritid spiller jeg håndbold på hyggeplan og er sammen med venner og familie. Privat er jeg gift med Ole og vi har sammen en lille dreng.

August Borgen
Trainee

Mit Navn er August, jeg er født og opvokset i Gørding. Jeg bor sammen med min familie og vores 3 søde hunde. Jeg har haft det meste af min skolegang i Bramming samt et par år i Gørding. Jeg startede hos ejendrøm, i Juli måned 2020, efter jeg havde færdiggjort gymnasiet, og brænder nu for at finde lige præcis din drømmebolig. I min fritid kan jeg godt lide at bruge tid sammen med vennerne, familien og træningen i fitnesscenteret.

Susanne Larsen
Sagsbehandler

Jeg har arbejdet indenfor branchen i 11 år. Jeg vægter humor og positivitet højt, og for mig er god service en selvfølgelighed.
Jeg bor 2 km uden for Årre sammen med min mand Steen, vi har 2 piger som hhv. bor i Sønderborg og København.
I min fritid dyrker jeg fitness, synger i kor, hyggeligt samvær med gode venner, og nyder gerne en god koncert.

Diana Andersen
Sagsbehandler

Mit navn er Diana. Jeg bor i Hjerting sammen med min mand og vores 2 børn, som går i skole og børnehave i Hjerting. Jeg har arbejdet som sagsbehandler i branchen i 12 år og nyder min hverdag med søde kollegaer og glade kunder. Det meste af min fritid går med et større renoveringsprojekt af vores hjem. Ellers nyder jeg at bruge tid sammen med familien og venner.

Find os her

Hos ejendrøm Bramming, står døren altid åben, og du er altid velkommen til at kigge forbi til en snak og en kop kaffe. Vi har afdeling i hjertet af Bramming, men er ikke begrænset geografisk – det betyder vi kan hjælpe dig, uanset hvor du bor.

En lokal mægler i øjenhøjde

Historien bag ejendrøm blev skabt med det udgangspunkt, at det hele ikke skal være firkantet. Alle hjem er forskellige, og kræver individuelle tiltag, når et hjem skal købes eller sælges. Derfor kan alle vores produkter tilpasses den enkelte kunde, så oplevelsen bliver den bedste under hele forløbet. 

Vores værdier

Ingen skjult dagsorden

Hos ejendrøm ønsker vi et ærligt samarbejde, uden en skjult dagsorden. Her kalder vi en spade for en spade, og kun det bedste er godt nok.

Vi tror på at kvalitet og pris, sagtens kan gå hånd-i-hånd. Vi er ikke underlagt dyre forsikringsselskaber, eller bankernes evindelige forsøg på at lave mérsalg. Vi er helt vores egen, og det kommer kun vores kunder til gode.

Vores værdier

Kun det bedste er godt nok

Vi mener at højt humør og energi i nogle af nøgleordene til et godt boligsalg. Derfor arbejder vi hårdere og mere effektivt end nogen anden, på at opnå den bedste handel for vores sælgere. Vi har effektiviseret boligsalget, hvilket betyder at din ejendrømsmægler har mere tid til dit boligsalg.

ejendrøm er klar til at trække arbejdshandskerne på, og hjælpe dig videre, når du har brug for hjælp. Det mener vi at et boligsalg kræver!

Anbefalinger fra købere og sælgere

Vi har været med til at forløse mange drømme for både købere og sælgere. Læs hvad vores kunder synes om samarbejdet med os.