Bramming

Mød ejendrøm Bramming

ejendrøm er en ejendomsmægler uden om alle de store kæder. Vi har fokus på de vigtigste værdier, når du skal købe og sælge, hvor service og nærvær er i højsædet. Velkommen til ejendrøm!

Find os her

Hos ejendrøm Bramming, står døren altid åben, og du er altid velkommen til at kigge forbi til en snak og en kop kaffe. Vi har afdeling i hjertet af Bramming, men er ikke begrænset geografisk – det betyder vi kan hjælpe dig, uanset hvor du bor.

Vi er ejendrøm

Historien bag ejendrøm blev skabt med det udgangspunkt, at det hele ikke skal være firkantet. Alle hjem er forskellige, og kræver individuelle tiltag, når et hjem skal købes eller sælges. Derfor kan alle vores produkter tilpasses den enkelte kunde, så oplevelsen bliver den bedste under hele forløbet. 

Charlotte Tobiasen Mohrbach
Ejendrømsmægler - Daglig leder og partner, Bramming

Hej, jeg hedder Charlotte. Jeg er født og opvokset i Vejrup. Gennem min skolegang i henholdsvis Vejrup, Gørding og Bramming har jeg er stort kendskab til byerne, og dette kan være med til at gavne dit salg. Jeg har været i branchen i 6 år og jeg elsker mit arbejde og at kunne gøre en forskel. I min fritid spiller jeg håndbold på hyggeplan og er sammen med venner og familie. Privat er jeg gift med Ole og vi har sammen en lille dreng.

Jacob Nielsen
Ejendrømsmægler - Indehaver

Mit navn er Jacob, jeg er født, opvokset og stadigt bosiddende i Bramming. Jeg har mange års erfaring fra branchen, og startede ejendrøm i 2018, med drømmen om at skabe en forskel. I min fritid spiller jeg fodbold, computer og dyrker fitness, mens jeg privat er gift og danner par med Anne-Louise, hvor vi sammen har døtrene Edith og Asther. Derudover er jeg et stort familiemenneske, der elsker at bruge tid med mine nærmeste.

Lasse Højlund
Trainee

Mit navn er Lasse, jeg er født og opvokset i Darum, men har i de seneste fem år været bosiddende i Esbjerg grundet fuldtidsstudie og job. Med mit job her hos ejendrøm er jeg derfor kommet tilbage ”hjem” på hjemmebane i vante rammer og omgivelser samt tættere på venner og familie. Privat danner jeg par med min kæreste Amalie som er skolelærer på en lokal skole. I min fritid er jeg et stort sportsmenneske, hvormed I også kan finde mig omme på boldbanerne i weekenderne, hvor jeg spiller på Brammings lokale fodboldhold.

Lars Kesby
Ejendrømssælger

Mit navn er Lars, jeg er født og opvokset i Holsted, men størstedel af mit liv, været bosat her I Bramming. Jeg har mange års erfaring med køb og salg, og elsker at møde mennesker i øjenhøjde, og har altid tid til en lille snak. Privat er jeg gift med Maibritt, han 2 børn Anders og Trine, samt 3 bonusbørn, I fritiden kan vi godt lide at være sammen med familien, samt socialt samvær. Ud og nyde roen i naturen, hvor vi også spiller lidt golf, fisker og dyrker fitness. Elsker motorsport, Speedway og Formel 1.

En lokal mægler i øjenhøjde

Historien bag ejendrøm blev skabt med det udgangspunkt, at det hele ikke skal være firkantet. Alle hjem er forskellige, og kræver individuelle tiltag, når et hjem skal købes eller sælges. Derfor kan alle vores produkter tilpasses den enkelte kunde, så oplevelsen bliver den bedste under hele forløbet. 

Vores værdier

Ingen skjult dagsorden

Hos ejendrøm ønsker vi et ærligt samarbejde, uden en skjult dagsorden. Her kalder vi en spade for en spade, og kun det bedste er godt nok.

Vi tror på at kvalitet og pris, sagtens kan gå hånd-i-hånd. Vi er ikke underlagt dyre forsikringsselskaber, eller bankernes evindelige forsøg på at lave mérsalg. Vi er helt vores egen, og det kommer kun vores kunder til gode.

Vores værdier

Kun det bedste er godt nok

Vi mener at højt humør og energi i nogle af nøgleordene til et godt boligsalg. Derfor arbejder vi hårdere og mere effektivt end nogen anden, på at opnå den bedste handel for vores sælgere. Vi har effektiviseret boligsalget, hvilket betyder at din ejendrømsmægler har mere tid til dit boligsalg.

ejendrøm er klar til at trække arbejdshandskerne på, og hjælpe dig videre, når du har brug for hjælp. Det mener vi at et boligsalg kræver!

Anbefalinger fra købere og sælgere

Vi har været med til at forløse mange drømme for både købere og sælgere. Læs hvad vores kunder synes om samarbejdet med os.

 

Din ejendomsmægler i Bramming

Ejendrøm er din pålidelige ejendomsmægler i Bramming. Vi forstår, hvor stor en beslutning det er, og hvor mange overvejelser der er involveret, når du står over for at skulle købe dit næste hus i Bramming, eller hvis du ønsker at sælge dit hus i området.

Vores dedikerede og erfarne team af ejendomsmæglere er specialiserede i at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme i Bramming og omkringliggende områder.

Lokalkendskab i Bramming

Som din lokale ejendomsmægler i Bramming kan du forvente, at vi har et dybt kendskab til lokalområdet og dets boligmarked. Vi er stolte af altid at kunne tilbyde dig en personlig og skræddersyet service, der matcher din og din families behov og ønsker. Vi har været i branchen mange år, og ved derfor, at ingen boligkøb er ens. Det betyder, at vi altid tilpasser os netop det, du søger og har brug for fra os.

Så uanset om du har udset dig dit næste drømmehjem, blot undersøger markedet for boliger til salg i Bramming, eller faktisk står med en bolig, du ønsker at sælge, så er vi her for at hjælpe dig hele vejen igennem.

Bramming - hvor hjertet af Vestjylland slår

Bramming er byen for dig, der ønsker at være en del af et dynamisk samfund, hvor fortidens arv smelter sammen med nutidens puls. Beliggende midt i det fortryllende Vestjylland kombinerer Bramming en harmonisk blanding af kulturelle skatte, naturskønne omgivelser og en høj livskvalitet.

Med sin idylliske placering ved bredden Gudenåen og omkranset af vidtstrakte landskaber, indgyder Bramming en følelse af ro og eventyrlyst.