Nyhed
Brokærvej 2, Brokær, 6771 Gredstedbro
Villa

MODERNISERET OG INDFLYTNINGSKLAR VILLA

Velkommen til Brokærvej 2, en charmerende villa beliggende lige uden for byskiltet til Gredstedbro. Med Kongeåen snorende sig kun et stenkast herfra, kan du nyde den fantastiske natur stort set lige i baghaven. Samtidig er du kun få minutter fra bekvemmeligheder som indkøb, offentlig transport og fritidsaktiviteter i Gredstedbro. Gredstedbro byder også på klassetrin op til 9. klasse, hvilket gør det til et ideelt sted for familier med børn.
 
Indvendigt er villaen blevet gennemrenoveret siden 2019 af nuværende ejere, hvilket betyder at du i dag får et lyst og moderne hjem, bl.a. med gulvvarme i hele stueplan. Herudover får du også et helt nyt luft til vand varmesystem fra 2022. 
 
Fra entréen, som er en tilbygning fra 1995, træder du som det første ind i et praktisk bryggers, hvor garderobeskabene giver rigelig opbevaringsplads til hverdagens fornødenheder, herunder vaskemaskine og tørretumbler. Fra entréen finder man også et værelse og badeværelse fra 2023, som ugeneret er trukket væk fra den resterende del af boligen, hvilket gør det til den ideelle forældreafdeling. Herfra er der bl.a. også direkte udgang til villaens terrasse. 
 
Videre fra entréen bydes du indenfor i villaens indbydende køkken/alrum, hvor et lækkert U-formet køkken i moderne materialer venter på dig. Med masser af gulvplads omkring er der rigelig plads til at dække op til det store langbord og samle hele familien til hyggelige sammenkomster. Alrummet strømmer naturligt over i stuen, hvor du kan slappe af og nyde roen i sofaen. Fra stuen kan du træde ud i mellemgangen, som fører dig op til villaens 1. sal.
 
På villaens 1. sal træder du op i et repos, som kan anvendes til en lang række formål, såsom et ekstra opholdsrum, kontorplads eller opbevaringsområde mm. Desuden finder du på denne etage to hyggelige værelser og et praktisk toilet, hvilket gør det til den ideelle børneafdeling.
 
ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag for mere information! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

1.448.000 kr.
Brokærvej 2, Brokær, 6771 Gredstedbro


Yderligere detaljer
Pris 1.448.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.084 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.411 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.683 kr.