ejendrøm Esbjerg er nu en realitet!

Skrevet af
Præsentation foran den nye butik JN

Corona, nye ansigter og butik nr. 2!

Hvis ikke ovenstående har givet panderynker hos de fleste, er man bygget af noget helt specielt. Ikke desto mindre, nærmer vi os vores åbning af ejendrøm Esbjerg.

Det bliver et vildt spændende forløb, hvor vi bevæger os ud i et nyt marked, som vi indtil nu, kun har kunnet anskue fra Bramming-kontoret.

Coronaen har skabt ringe i vandet, og har samtidig været med til at give endnu flere sommerfugle i maven. Vi har dog holdt humøret højt, og forsøgt at fastholde en almindelig hverdag, trods de mange hverdagsændringer vi er vidner til.

Når snakken igen falder på kontoret i Esbjerg, er det også med armene over hovedet, at vi kan præsentere vores seneste ansættelse.

Christian Hahn Jensen, er manden der skal føre ejendrøm Esbjerg til tops. Christian er 25 år gammel, og kommer oprindeligt fra Tjæreborg. Dertil har han taget hans ejendomsmægleruddannelse i Århus, så han kender racet fra storbyen. Med ham følger Alexander, der efter godt 1,5 år i Bramming, skal forsøge at gøre sig bemærket på et større og mere konkurrencepræget marked.

De to bliver sammen et ambitiøst og moderne par, der på alle måder vil supplere hinanden. Kreativiteten, servicen og humor, er stadig nøgleordene, når dagligdagen i Esbjerg inden længe ruller.

Vi åbner officielt dørene den 1-6-2020, men kan allerede nu glæde os over, at flere har valgt ejendrøm som deres ejendrømsmægler. Vi glæder os derfor til at præsentere jer for mange spændende nyheder i den nærmeste fremtid.

Kig forbi vores nye lokaler på Strandbygade 33, 6700 Esbjerg. Vi ses!

Kategorier: Køber, Sælger

Ejendomsmægler & indehaver