Året der gik hos ejendrøm 2020

Skrevet af
I sommeren 2020 ramte vi handel nr. 200 hos ejendrøm ejendrøm

2020, et år ud over det sædvanlige..

Efter et hæsblæsende 2019, hvor ejendrøm fik vist deres eksistens, gik vi ind i 2020 med et håb om at fortsætte de gode takter. Alting så ud til at fortsætte i de vante rammer, indtil coronaen ramte. Forventningerne blev sat på pause, og i stedet blev fokus at overlevelse var 1. prioritet. 3 uger med delvis stilstand, blev dog den eneste opbremsning på boligmarkedet, og vi kunne efter kort tid konstatere, at danskerne fortsat var investeringslystne og åbne for at skifte hjem. Det blev startskuddet på et usædvanligt år, som har budt på mange fantastiske oplevelser hos ejendrøm. Det blev også året hvor ejendrøm Esbjerg endelig så dagens lys. Vi håber I vil læse med, og se tilbage på en sjov tid med ejendrøm.

Arrangementer

Året har budt på nogle gode oplevelser med vores kunder og venner af huset. Vi er altid glade for den opbakning vi får, og håber på at kunne bidrage med endnu flere arrangementer i fremtiden.

 •  Biograftur januar 2020
  • Nytåret havde netop lagt sig, da vi kunne byde knap 120 ejendrømmere på Biografbesøg. Filmen blev “Klovn – The final”, som fik de fleste til at trække på smilebåndet.
 • Biograftur for 0-klasserne
  • For 3. år i træk bød vi alle byens 0-klasser velkommen i Kosmorama. Her var der linet op til julefilm og hygge. Et godt arrangement, som vi ved at børnene nød i fulde drag.

Desværre blev det kun til dette ene arrangement, men vi forventer at fremtiden vil bringe os langt flere gode stunder sammen.

Sociale medier

2020 blev året hvor vi oprettede Instagram og Facebook for vores nye Esbjerg-afdeling. Det betyder også at vores statistiker pludselig stikker ud over bygrænsen i Bramming. Vi er taknemmelige for alle de likes, delinger og kommentarer vi modtager. De er alle sammen med til at sikre at den gule førertrøje er inden for rækkevidde.

Bramming

 • Facebook: 2600+ likes
 • Instagram: 740+ følgere

Esbjerg

 • Facebook: 1400+ likes
 • Instagram: 140+ følgere

Fælles

 • LinkedIN: 250+ følgere

Tak til jer alle – vi skal nok fortsætte med at holde jer opdateret på de sociale medier 🙂

Sponsorater

ejendrøm støtter stadig de lokale klubber med bander på diverse fodbold- og håndboldbaner. Dertil har vi igen i år bidraget med hjælp til sportskluberne i nærområdet. Omfanget har igen været en smule begrænset af corona-tiden, hvor meget sport har været på pause. Vi kan dog glæde os over at følgende har modtaget hjælp fra ejendrøm:

 • Nyt spillesæt til HSUG Old boys
 • Drikkedunke til drengehold i Bramming Boldklub
 • Spilletrøjer til U13 i Bramming Boldklub
 • Diverse rødvin, gavekort mv. til HHI, Lions mv.
 • Sticker speedwaycykel – Jannick

 

 

Nye ejendrømmere

Da Susanne, Alexander og Jacob trådte ind i 2020, var det med troen på fortsat at gøre en forskel i en efterhånden langhåret branche. Hvad vi ikke vidste, var at ejendrøm-familien skulle vokse sig endnu større, og endnu stærkere. Det har været en oplevelsesrig tid, hvor de nye ansigter har skulle finde sig til rette, i en tempofyldt hverdag. Det er lykkes, og vi har i dag et stærkt team, der er klar til at servicere og hjælpe vores kommende ejendrømmere.

Christian Hahn – Daglig leder og partner, ejendrøm Esbjerg
Christian blev pr. 1 maj ansat til at drive vores nyåbnede forretning i Esbjerg. Den første måned foregik dog på kontoret i Bramming, inden vores store åbning den 1. juni. Christian har med sit smukke smil og fantastiske snakketøj, allerede vist sig at være et guldkort til boligmarkedet i Esbjerg. Christian kommer oprindeligt fra Tjæreborg, så han kender området til hudløshed.

August Borgen – Trainee Bramming/Esbjerg
August blev ansat 1. juli, i en hvirvelvind af aktivitet. August stammer fra Gørding, og har både haft skolegang i Bramming og Gørding. Studenterhuen havde knapt sluppet, før hverdagen har ramt hos ejendrøm. August er et smilende væsen, der skaber ro på kontoret. Efter nogle måneder på kontoret i Bramming, er dagligdagen dog flyttet til Esbjerg. Her sørger han for alt markedsføringen, så den røde tråd fuldendes.

Mikkel Madsbjerg – Markedsføringsansvarlig/Video- og fotograf ejendrøm Studio
Nogle undrer sig måske over, hvordan det er lykkes Mikkel at være med som ny medarbejder i både 2019 og 2020. Efter et fantastisk forløb, hvor samarbejdet voksede, lykkes det at opnå enighed om en fuldtidskontrakt  pr. 1. juli hos ejendrøm. En aftale der giver de bedste forudsætninger for både Mikkel og ejendrøm. Mikkel sætter dagsordenen, når videoerne skal filmes. Samtidig er han ikke bleg for at tage kunder og børn med på tur, når dit hjem skal fotograferes.

Diana Andersen – Sagsbehandler ejendrøm Bramming/Esbjerg
Efter mange år i ejendomsmæglerfaget, er Diana én af de mere erfarne på kontoret. Med sans for detaljen, og en ihærdighed der passer perfekt på ejendrøm-holdet, byder Diana sig hver dag til fadet. Faglighed og ordentlighed er nøgleordene, når Diana tager affære. Diana har siden 1. oktober 2020 sikret et højt fagligt niveau, som gavner hele holdet, samt vores trofaste kunder. Diana bor i Hjerting, og kender derfor alt til Esbjerg.

Vi glæder os til at mødes med jer alle, når vi igen kan holde arrangementer for alle vores ejendrømmere. Vi ses forhåbentlig inden længe.

2021

Med troen på egne evner, træder vi ind i et 2021, som på alle måder kun kan overraske. Efter et hæsblæsende 2020, hvor vi realiserede flere bolighandler, end vi turde drømme om, ser vi nu i krystalkuglen i håbet om at kunne hjælpe endnu flere ejendrømmere.

2020 bød på 125 afsluttede bolighandler i forretningen Bramming, hvilket resulterede i en flot 2. plads på listen over mest sælgende ejendomsmæglere i Esbjerg Kommune. Det er vi naturligvis stolte af, men samtidig også enormt taknemmelige over. Det får os dog ikke til at hvile på laurbærrene, og vi forventer at vi igen i 2021 vil performe på et yderst højt niveau. Samtidig opnåede vi 35 afsluttede bolighandler i vores nyåbnede forretning i Esbjerg. Et tal vi også føler os beæret over.

Alt dette er dog ikke kommet af sig selv. Vi har i 2020 arbejdet ekstrem intenst og målrettet. Her har hele holdet bag ejendrøm ydet en helt ekstraordinær indsats, som forhåbentlig snart kan belønnes med en “ordentlig” julefrokost, når forsamlingsforbuddet ophæves. Derfor skal der lyde en stor tak til: Alexander, Susanne, Mikkel, Christian, August og Diana, der hver dag møder ind med et smil og arbejdshandskerne på.

Vi ser frem til at udbrede ejendrøm endnu mere i fremtiden – vi ses derude!

Hilsen Jacob

Kategorier: Køber, Sælger

Ejendomsmægler & indehaver