Grimstrup Hovedvej 15, Grimstrup, 6818 Årre
Villa

SKØNT FAMILIEHJEM MED GODE DETALJER

Har du brug for et åndehul i den travle og hektiske hverdag? Så er dette hjem helt sikkert smutvejen til en skøn tilværelse. Her er kræset om alle detaljer, som vil behage enhver der har brug for at drosle ned, når arbejdsdagen er slut. Dette hjem har en god beliggenhed i skønne Grimstrup, som bl.a. byder på en smuk natur, skole til 6. klasse, kort afstand til motorvej og Esbjerg og meget mere. 

Villaen er løbende moderniseret, og fremtræder i moderne og tidløse materialer. Dertil er der den skønneste have, som er fyldt med faciliteter, der vil forlænge dine sommeraftener. Her er både plads til hygge, men også boldspil og leg. Ydermere er der en god carport samt tilhørende redskabsrum.

Indretningen er god, idet der er mulighed for at lave en moderne voksen- og børneafdeling. Her indeholder 1. salen, som tilmed har egen indgang, i alt 3 gode værelser samt badeværelse. En fantastisk afdeling, hvor børn i alle aldre frit kan færdes, uden at forældrenes indblanden.

"Hjertet" i det hyggelige hjem, er det åbne og lækre køkken/alrum. Her er gulvvarme og masser af plads, når hele familien kommer på besøg. Det gennemgående lysindfald, sikrer en skøn følelse af rummelighed. Køkkenet har utrolig meget skabsplads, og vil behage enhver madlavningsentusiast. I åben og naturlig harmoni hertil, finder man en hyggelig opholdsstue, hvor der er plads til at koble fra.

I den bagerste del af villaen, er der yderligere et lyst og pænt badeværelse. Her er samtidig et praktisk bryggers med god plads til tøjvasken. Som en afrunding finder man forældreafdelingen, som består af et stort soveværelse. Soveværelset har også haft mange andre funktioner, såsom: Teenageafdeling, aktivitetsrum og hjemmebiograf – med andre ord er det kun fantasien der sætter grænser.

Der er under stuehuset en god tør kælder, som giver nogle gode opbevaringsmuligheder. Her er god plads til julepynten og skistøvlerne. ejendrøm står klar til at fremvise, så kontakt os i dag! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendrømsmægler

1.365.000 kr.
Grimstrup Hovedvej 15, Grimstrup, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 1.365.000 kr.
Udbetaling 70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.537 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.229 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.523 kr.