Blåvand

Blåvand

Find os her

Hos ejendrøm Blåvand, står døren altid åben, og du er altid velkommen til at kigge forbi til en snak og en kop kaffe. Vi har afdeling i Blåvand med let adgang, så du nemt kan finde os – så kig forbi, så er jeg sikker på vi kan hjælpe dig.

Vi er ejendrøm

Historien bag ejendrøm blev skabt med det udgangspunkt, at det hele ikke skal være firkantet. Alle hjem er forskellige, og kræver individuelle tiltag, når et hjem skal købes eller sælges. Derfor kan alle vores produkter tilpasses den enkelte kunde, så oplevelsen bliver den bedste under hele forløbet. 

Palle Stubkjær Rasmussen
Ejendrømsmægler - Daglig leder og partner, Blåvand

Hej alle sammen, mit navn er Palle og jeg arbejder som ejendrømsmægler hos ejendrøm Blåvand. Med over 20 års erfaring i branchen. Jeg bor i Varde sammen med min dejlige familie og i min fritid spiller jeg golf og padel. Jeg valgte at blive en del af ejendrøm på grund af deres engagement i at bistå med fremragende service og fuldstændig unik og målrettet markedsføring til sælgere og købere. Med min mangeårige erfaring kan du være helt tryg ved, at jeg vil guide dig gennem processen med tålmodighed og ekspertise.

Jacob Nielsen
Ejendrømsmægler - Indehaver

Mit navn er Jacob, jeg er født, opvokset og stadigt bosiddende i Bramming. Jeg har mange års erfaring fra branchen, og startede ejendrøm i 2018, med drømmen om at skabe en forskel. I min fritid spiller jeg fodbold, computer og dyrker fitness, mens jeg privat er gift og danner par med Anne-Louise, hvor vi sammen har døtrene Edith og Asther. Derudover er jeg et stort familiemenneske, der elsker at bruge tid med mine nærmeste.

En lokal mægler i øjenhøjde

Historien bag ejendrøm blev skabt med det udgangspunkt, at det hele ikke skal være firkantet. Alle hjem er forskellige, og kræver individuelle tiltag, når et hjem skal købes eller sælges. Derfor kan alle vores produkter tilpasses den enkelte kunde, så oplevelsen bliver den bedste under hele forløbet. 

Vores værdier

Ingen skjult dagsorden

Hos ejendrøm ønsker vi et ærligt samarbejde, uden en skjult dagsorden. Her kalder vi en spade for en spade, og kun det bedste er godt nok.

Vi tror på at kvalitet og pris, sagtens kan gå hånd-i-hånd. Vi er ikke underlagt dyre forsikringsselskaber, eller bankernes evindelige forsøg på at lave mérsalg. Vi er helt vores egen, og det kommer kun vores kunder til gode.

Vores værdier

Kun det bedste er godt nok

Vi mener at højt humør og energi i nogle af nøgleordene til et godt boligsalg. Derfor arbejder vi hårdere og mere effektivt end nogen anden, på at opnå den bedste handel for vores sælgere. Vi har effektiviseret boligsalget, hvilket betyder at din ejendrømsmægler har mere tid til dit boligsalg.

ejendrøm er klar til at trække arbejdshandskerne på, og hjælpe dig videre, når du har brug for hjælp. Det mener vi at et boligsalg kræver!

Anbefalinger fra købere og sælgere

Vi har været med til at forløse mange drømme for både købere og sælgere. Læs hvad vores kunder synes om samarbejdet med os.

Din ejendomsmægler i Blåvand

Ejendrøm er din pålidelige ejendomsmægler i Blåvand. Vi forstår, hvor stor en beslutning det er, og hvor mange overvejelser der er involveret, når du står over for at skulle købe dit næste sommerhus eller bolig i Blåvand, eller hvis du ønsker at sælge dit hus i området.

Vores dedikerede og erfarne team af ejendomsmæglere er specialiserede i at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme i Blåvand og omkringliggende områder.

Lokalkendskab i Blåvand

Som din lokale ejendomsmægler i Blåvand kan du forvente, at vi har et dybt kendskab til lokalområdet og dets boligmarked. Vi er stolte af altid at kunne tilbyde dig en personlig og skræddersyet service, der matcher din og din families behov og ønsker. Vi har været i branchen mange år, og ved derfor, at ingen boligkøb er ens. Det betyder, at vi altid tilpasser os netop det, du søger og har brug for fra os.

Så uanset om du har udset dig dit næste drømmehjem, blot undersøger markedet for boliger til salg i Blåvand, eller faktisk står med en bolig, du ønsker at sælge, så er vi her for at hjælpe dig hele vejen igennem.

Blåvand - hvor suset fra Vesterhavet kan mærkes

Blåvand er én af Vestjyllands skønneste sommerhusområder. Her er der både plads til at slappe af, eller mærke det pulserende liv, som byen tilbyder. Området er kendt for sine mange butikker, de smukke sandstrande og den kraftige vækst med masser af byggeri.

Blåvand er ikke bare en by, det er en attraktion hvor turister fra hele verden hvert år kigger forbi. Én af Varde Kommunes smukkeste områder.