6 tips til at opnå et hurtigere salg

Det er altid vigtigt at dit hjem fremtræder fra sin bedste side. Vi har gennem 6 vigtige punkter, gjort det let for dig.

Skrevet af

6 tips der kan optimere dit salg!

Hos ejendrøm har vi en stor interesse i at give dig det bedste salg. På den måde får du den korteste liggetid, og den bedste pris. Vi har forsøgt at skabe et overblik for alle kommende og nuværende sælgere, for at gøre salgsforløbet så smertefrit som muligt. Uden de store ressourcer er det muligt at skabe sig et andet hjem, som måske kan hjælpe dig videre! Velkommen til.

1. Førstehåndsindtryk

Førstehåndsindtrykket er meget vigtigt, når dit hus skal sælges. Det er det første der møder den potentielle køber, og det er altså med til at danne rammerne om hele oplevelsen. Derfor; sørg for at forhaven, gårdspladsen eller indkørslen fremtræder så pænt som muligt. Tilføj eventuelt noget grønt i form af blomster, krukker eller lignende, for at skabe en god stemning. Med små tiltag, kan du sikre at dit hjem får de bedste forudsætninger, for et hurtigt salg.

2. Skab lys i hjemmet

Lys er med til at gøre rummene større og mere indbydende. Derfor er det vigtigt inden den første fremvisning, at der gardiner/persienner er rullet fra (Husk dertil at pudse vinduerne). Skift sparepæren ud med LED og åben alle dørene i hjemmet for at skabe luft. Har du en mørk væg i stuen, kan hvid maling måske være løsningen. Ligeledes er en hvid dug på den sorte spisebord, måske med til at give rummet en anden karakter.

3. Ryd op

Når et hjem skal fremvises, er det vigtigt at hjemmets møbler og inventar ikke fjerner fokus fra rummenes anvendelighed. Samler du på platter, og har stuen fyldt, er det måske tidspunktet at få ryddet op. På den måde vil en stue komme til sin ret, og køberen kan visualisere sig selv i hjemmet. Når dit hjem er solgt, er der rig mulighed for at tage platterne med til sit nye hjem. Skab en stemning med friske blomster og frugt på bordet. Stil kaffemaskinen i skabet og lad de store overflader være tomme.

4. Gør haven klar

Uanset årstiden, er haven altid et vigtigt parameter. Sørg for at græsset er slået. Klip dertil gerne kanterne, og fjern ukrudtet. Er årstiden til leg og samvær i haven, er det vigtigt at indikere at terrassen emmer af hygge. Tilføj hynder til stolene, lad grillen stå fremme og slip planterne løs. Har i hund, skal I sørge for at dens efterladenskaber er fjernet. Dertil er det ligeledes meget vigtigt, at børnenes legesager er samlet ét sted, da dette kan forstyrre oplevelsen for en køber.

5. Find malerpenslen og hammeren frem

Selv efter at dit hjem er gået officielt på markedet, er det vigtigt at hjemmet hele tiden fremtræder fra sin bedste side. Derfor er det meget vigtigt, at man ikke “går i stå”. Småreparationer, pletmaling og generelle forbedringer er altid rentable. Husk at jo flere ting en køber kan pege fingre af, des mere afslag kan man risikere. Rækker dine evner ikke til at fodlisten er skåret i smig, skal du bede om hjælp. Materialerne koster de samme, om de er monteret af dig, eller en professionel.

6. Brug og udnyt pladsen

Har du plads i hjemmet du ikke bruger? Så udnyt det. Det kan f.eks. være dit repos på 1.salen, der ikke byder på mange muligheder. Her kan et skrivebord, en plante og en computer måske komme til sin ret. Vis altid hvad rummene kan bruges til, for at køberne kan se potentialet i rummet. Et depotrum kan måske pludselig blive et godt viktualierum. Se muligheden, før køberne. På den måde er det let at visualisere for en køber.

Kategori: Sælger

Ejendomsmægler & indehaver