Solgt
Vesterled 25, 6731 Tjæreborg
Villa

GODT 1-PLANS HUS I TJÆREBORG MED TAG FRA 2012

Beliggenheden er god og der er nem/hurtig adgang til Esbjerg, dertil bus indenfor kort af stand og ellers alternativ toget, som går direkte til Esbjerg Banegård. Børnene kommer til, at have nem adgang til skole, fritid og sport, da man blot skal krydse fælledvej og så er der stisystemer hele vejen til skole m.m. En nem og tryg hver dag på en lukket lomme i et børnevenligt område. 
 
Det er ikke overraskende, at sælger har elsket et bo på Vesterled 25 i mere end 40 år, hvor dette hus har været deres hjem. Nu er det tid til, at huset skal skifte hænder og en ny familie skal skabe nye minder. Sælger har virkelig lagt noget kærlighed i huset gennem årene og passet på det, så man i dag får en yderst velholdt bolig. Sælger har blandt andet fået skiftet taget i 2012 og taget på carport og garage i 2021, samt at stort set alle vinduerne også løbende er skiftet og meget mere som vi glæder os til at fortælle mere omkring. 
 
Huset byder på 140m2 bolig, 32m2 garage, 16 m2 garage og i kan her se frem til: 

  • Bryggers og entre med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt ekstra god plads til overtøj og sko. 
  • Fra bryggerset træder du direkte ind i køkkenet fra 2002, med åben forbindelse til en stor spisestue og stue som er det helt perfekte rum til at samle hele familien, her med udgang terrassen hvor man kan sidde i læ under markisen, samt den lukket have, hvor solen kan nydes hele dagen – Haven er anlagt i 2008 og her har sælger brugt rigtig mange timer ude. 
  • Fordelingsgang med 3 gode værelser. 
  • Gæstetoilet og badeværelse.

 
Tilhørende huset er der en fin carport hvor bilen kan holde i tørvejr, samt en garage som sælger har brugt som værksted. 
 
Vi glæder os til at tage jer med forbi!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Esbjerg

Ejendommen er solgt
Vesterled 25, 6731 Tjæreborg


Yderligere detaljer
Pris1.848.000 kr.
Udbetaling95.000 kr.
Ejerudgift pr. måned2.220 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift11.545 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift9.024 kr.