Syrenvej 15, 6740 Bramming
Villa

VELHOLDT FAMILIEVILLA BELIGGENDE I GODT VILLAKVARTER

Er du på jagt efter et særligt velholdt og praktisk familiehjem på én af byens mest populære adresser? Så er denne skønne villa helt sikkert noget for dig! Herfra er der cykelsti til anlægget, boldbanerne og skolerne i Bramming, så forældrene kan sende børnene afsted ganske ubekymret.
 
Villaen fremstår yderst velholdt og med gode løsninger. I forbindelse med sælgers tilbygning af villaen i 1996 imødekommer den de fleste børnefamiliers behov i dag. Sælger lykkedes således med at skabe den moderne planløsning, i form af en adskilt børne- og voksenafdeling og ikke mindst med badeværelser i begge ender. I samme ombæring blev der ligeledes installeret genvex. Sidenhen er dertil skiftet tag i 2010 og med vinduer primært fra 2003. 
 
Fra bryggerset træder man direkte ind i det rummelige og praktiske køkken. Her er der masser plads til at boltre sig på, så hele familien kan samles om madlavningen. I åben forbindelse herfra, kan du bevæge dig videre ned i villaens værelsesafdeling, helt ideel til børnefamilien. Her finder du 3 gode værelser samt husets orginale badeværelse.
 
I forlængelse af køkkenet finder du ligeledes villaens store opholdsstue. Herfra kan du nemt træde ud i den skønne åbne-udestue, som sælger igennem årene har haft særlig stor gavn af til at kunne nyde årstidernes skiften. Til sidst i den bagerste del af stuen, finder du den private voksenafdeling. Her får du dit eget sove- og badeværelse, samt et ekstra værelse med mulighed for at indrette et kontor, depotrum, walk-in-closet, alt efter hvad behovet skulle være til. 
 
Tilhørende villaen har du en garage med et bagvedliggende godt værksted, som i 2023 blev udstyret med en luft-til-luft varmepumpe. Udover det får du en dejlig have med flere små forskellige hjørner og oaser, hvormed du altid kan finde ly for vind og vejr. 
 
 
Så ønsker du et yderst velholdt og praktisk hjem i et fredeligt kvarter? Så giv ejendrøm et kald allerede i dag!


Vil du vide mere om ejendommen?

2.098.000 kr.
Syrenvej 15, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.098.000 kr.
Udbetaling 105.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.862 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 12.139 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 9.647 kr.