Sønderparken 73, 6740 Bramming
Villa

LÆKKER FUNKISVILLA I BRAMMING

I skønne Sønderparken tæt på grønne områder, skole, legepladser mv. finder man dette unikke hjem. Villaen har et moderne og smukt udtryk, som allerede ved første øjekast imponerer. Villaen er opført af lokale håndværkere, og bærer præg af gode og unikke beslutninger overalt. Villaen har en nem og overkommelig have. Dertil er der den hyggelige træterrasse, hvorfra tilværelsen kan nydes hele dagen.
 
Tilhørende villaen har en dejlig garage med stort værksted og W.C. Her er der plads til gør-det-selv-manden, fester osv. – fra garagen har man en naturlig indgang til villaens bryggers. Bryggerset har god plads til de praktiske gøremål, såsom tøjvask.
 
“Hjertet” er det åbne køkken/alrum. Her har man masser af skabs- og bordplads. Køkkenet er strømlinet og indeholder alt hvad den kræsne køber drømmer om. Herfra kan man indtage den nedsænkede stue, hvorfra der ligeledes er adgang til en hyggelig tv-stue. Der er store vinduer overalt, samt direkte udgang til den dejlige have. 
 
Voksenafdelingen består af et stort soveværelse med eget walk-in-closet og badeværelse. En unik afdeling med god plads til en moderne familie, der ønsker en harmonisk hverdag.
 
I børneafdelingen finder man 2 store børneværelser – begge med udgange. Det betyder også at der er et skønt lysindfald til de to værelser. Hertil er der et godt aktivitetsrum, som børn i alle aldre kan nyde. Uanset om det er teenagerne der gamer, eller småbørnene der spreder Lego overalt, tilfører rummet alle muligheder.
 
I afdelingen er der naturligvis yderligere et badeværelse m. bruseniche.
 
Dette hjem er uden sammenligning én af byens mest unikke hjem. Måske er dette din ejendrøm? Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

3.865.000 kr.
Sønderparken 73, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 3.865.000 kr.
Udbetaling 195.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.121 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 22.208 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 17.654 kr.