Solgt
Skolevej 53, 1 th, 6731 Tjæreborg
Andelsbolig

SENIORVENLIG ANDELSBOLIG I HJERTET AF TJÆREBORG

Hold på hat og briller! Nu kan ejendrøm præsentere dig for denne fantastiske andelslejlighed i den centrale del af Tjæreborg. Her bliver man en del af en utrolig sund forening, hvor økonomien er stærk og fællesskabet i top. Her er man i gåafstand til alle byens faciliteter, mens man trygt kan nyde de store fællesområder. Tilhørende er der egen carport med redskabsrum.
 
Allerede ved første øjekast bliver man betaget af den høje standard og de gode løsninger. Entréen er bindeleddet i ejendommen, og byder bl.a. på elektrisk stolelift til 1. salen, hvorfor det er muligt selv for gangbesværende at få glæde af dette hjem.
 
Indretningen byder på et lyst og indbydende køkken. Her er der masser af skabs- og bordplads, hvilket vil behage enhver med hang til madlavningen. I åben og naturlig forbindelse hertil er der en hyggelig opholdsstue/alrum. En dejlig afdeling, hvor både udsigten og lysindfaldet er i en klasse for sig. Fra stuen har man desuden direkte udgang til en stor og rummelig altan med markise, hvor der er god plads til grill, samvær og hygge.
 
Fra stuen er der en mindre fordelingsgang, hvorfor der er et stort værelse/soveværelse med tilhørende badeværelse. Badeværelset er ligeledes i lyse og tidløse materialer med bruseniche. Ydermere er der fra stuen yderligere et godt værelse. Med andre ord er dette hjem perfekt for dig, som ønsker en let og overkommelig tilværelse i gode rammer.
 
Vi ses på Skolevej 53!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Skolevej 53, 1 th, 6731 Tjæreborg


Yderligere detaljer
Pris498.000 kr.
Ejerudgift pr. måned4.500 kr.