NY PRIS
Plougstrupvej 61, Plougstrup, 6771 Gredstedbro
Boliglandbrug

VELHOLDT EJENDOM MED 2,1 HEKTAR OG ET GODT VÆRKSTED

Nu er der endelig godt nyt til de boligsøgende der ønsker en stor familievenlig ejendom med et stort værksted og samtidig med let adgang til både Jernvedlund, Gredstedbro og Gørding. 
 
Tilhørende ejendommen er 2,1 hektar, som er beliggende rundt om ejendommen. Helt ideel til dyrehold, crossbane eller noget helt tredje. Ejendommen er beliggende med 2,5 km til Jernvedlund. Jernvedlund er et skønt sted, hvor lokalsamfundet er helt i top. Byen byder blandt andet på kulturhus, byfest og fritidsfaciliteter. Herfra er du i kort afstand til Ribe, Esbjerg og Gredstedbro, hvor du finder alt hvad du har brug for i en travl hverdag. 
 
Boligen består af hele 215 m2. Og byder på: hyggelig og indbydende entré, herfra er der adgang til lyst køkken med god spiseplads og med 2 gode viktualierum. Videre er en stor stue med udgang til haven. Stuen er møbleringsvenlig og med plads til hele familien. Fra entréen er et moderniseret badeværelse med gulvvarme og bruseniche samt et godt bryggers med plads til tøjvask. 1.salen byder på 4 rigtig gode værelser samt et hyggeligt aktivitetsrum, hvor børnene kan boltre sig.
 
Udehusbygningerne er meget anvendelige. Her får du både et godt fyrrum, et fint værksted med god loftshøjde og med plads til lift samt den ældre stald del hvor det kun er fantasien der sætter grænser. Her kan man lave en gildesal eller have dyrehold. Mulighederne er rigtig mange.  
 
Så søger du en indflytningsklar ejendom med gode udhusbygninger og samtidig med et godt jordareal? Så er Plougstrupvej 61 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.798.000 kr.
Plougstrupvej 61, Plougstrup, 6771 Gredstedbro


Yderligere detaljer
Pris1.798.000 kr.
Udbetaling90.000 kr.
Ejerudgift pr. måned1.522 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift11.154 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift8.717 kr.