Østergårdsvej 6, 6690 Gørding
Villa

FED 60ER VILLA I GODT KVARTER

Velkommen til Gørding og Østergårdsvej 6. Gørding er en aktiv by, hvor der bl.a. er skole til 9. klasse, offentlig transport, indkøb, fritidscenter og let adgang til motorvejen. Med andre ord byder byen på meget af det man skal bruge i hverdagen.
 
Her får du en kvalitetsvilla i forskudte plan som er bygget i 1960erne. Sælger har fået bygget villaen for 59 år siden og kender hver en detajle i huset.
 
Villaen har en nem og overkommelig have. Hertil finder man en garage. Allerede ved første øjekast får man en god følelse af at man er velkommen.
 
Indretningen byder på: indbydende entré, herfra er der et lyst gæstetoilet. Videre er fordelingsgangen som forbinder rummene i villaen. Herfra finder du et funktionelt badeværelse med bruseniche, et stort værelser med indbygget 60er skabe, stort soveværelse også med faste skabe.
 
Endvidere er et stort kontor, et lyst køkken fra 2007 med fin spiseplads. Spisestuen og stuen er helt fantastisk. Den ene del af stuen er en tilbygning, herfra kan man sidde og nyde naturen i haven. Samtidig får man nogle rigtig flotte lofter og en hyggelig pejs. Har man et ønske om et køkken/alrum så kunne man nedlægge væggen mellem køkken og spisestuen og lave et stort og åbent rum.
 
Kælderen er dyb og byder på et værksted som også kan laves om til et hobbyrum, et viktuliarum, bryggers med udgang til haven.
 
Tilhørende villaen er en hyggelig have og med grønt areal lige bagved. Så søger du en kvalitetsvilla fra 1960erne, hvor der ikke er gået på komkromis med kvaliteten, så er Østergårdsvej 6 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder og partner, Bramming

1.448.000 kr.
Østergårdsvej 6, 6690 Gørding


Yderligere detaljer
Pris 1.448.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.651 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.393 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.669 kr.