Østergårdsvej 1, 6690 Gørding
Villa

KVALITETSVILLA I GODT KVARTER

Drømmer du om at få et perfekt familiehjem, hvor børnene trygt kan cykle til/fra skole? Så er Østergårdsvej 1 et besøg værd. Her får du ægte 60’er stil i bedste materialer. Her er der absolut ikke gået på kompromis med kvaliteten. Villaen har kun haft én ejer og de har passet og vedligeholdt villaen. Senest er taget blevet skiftet til tegltag.  
 
Gørding er en aktiv by, hvor der bl.a. er skole til 9. klasse, offentlig transport, indkøb, fritidscenter og let adgang til motorvejen. Med andre ord byder byen på meget af det man skal bruge i hverdagen.  
 
Villaen har en dobbelt garage på 46 m2 og en imponerende have. Her er der plads til børnenes leg, mens de trygge rammer omslutter hjemmet. Mod vest er en superhyggelig og ugeneret terrasse, hvor man nærmest for en ”gårdhave” fornemmelse.   Indretningen byder på en nydelig entré. Entréen er et bindeled, hvortil man finder et lyst gæstetoilet. Videre er en forældreafdeling med soveværelse og badeværelse med bruseniche.  
 
Ydermere er 3 gode værelser. Villaens køkkenet er et kvalitetskøkken og meget funktionelt. Går man med drømmen om et køkken/alrum, så kunne man nedlægge væggen mellem det store værelse og køkkenet – og på den måde få et stort og rummeligt køkken/alrum med udgang til terrasse.   Desuden er en superfed og hyggelig spisestue og herfra er tilbygningen som består af en hyggelig stue – 2 charmende stuer med en masse sjæl, som man ikke får i en nyopført villa. Har man ikke et ønske om to stuer, vil man kunne lave en forældreafdeling i den bagerste stue. Her vil man kunne lave et soveværelse med tilhørende badeværelse. Det er kun fantasien der sætter grænser.    
 
Kælderen består af 60 m2 og består af et stort vaskerum, et godt gæsteværelse samt et viktualierum. Fra vaskerummet er der udgang til indkørslen.  
 
Så søger du en kvalitetsvilla, hvor der er mulighed for at sætte sit eget præg? Så er det bestemt Østergårdsvej 1 du skal bestille en fremvisning af. Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder og partner, Bramming

1.848.000 kr.
Østergårdsvej 1, 6690 Gørding


Yderligere detaljer
Pris1.848.000 kr.
Udbetaling95.000 kr.
Ejerudgift pr. måned1.983 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift11.433 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift8.936 kr.