Solgt
Nørregade 50, 6690 Gørding
Villa

GENNEMRENOVERET VILLA I HJERTET AF GØRDING

Velkommen til Gørding og Nørregade 50. Gørding er en aktiv by, hvor der bl.a. er skole til 9. klasse, offentlig transport, indkøb, fritidscenter og let adgang til motorvejen. Med andre ord byder byen på meget af det man skal bruge i hverdagen. Villaen er gennemrenoveret, hvorfor er der bl.a. er gulvvarme i hele stueplanen, plastvinduer og en flot rød tråd overalt!
 
Villaen har en nem og overkommelig have. Hertil finder man en god isoleret garage, som både er ideel til værksted, eller bilens ly. 
 
Indretningen byder på en god entré, som er bindeleddet mellem stueplan og 1. sal. I stueplanen er der et lækkert køkken/alrum med masser af skabs- og bordplads. Her er man i åben forbindelse til opholdsstuen, som er både møbleringsvenlig og hyggelig. Her er der god plads til film, hygge og samvær. 
 
Fra køkkenet er der et praktisk bryggers med god arbejdsbetingelser, når tøjvasken skal klares. Herfra finder man villaens badeværelse, der ligledes fremtræder i tidløse materialer.
 
1. salen byder på loft til kip og gode detaljer. Her er der i alt 3 gode værelser, som er særdeles velegnet til familien der har brug for plads. 
 
Vi byder jer velkommen, og glæder os til at se jer! Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Nørregade 50, 6690 Gørding


Yderligere detaljer
Pris 1.098.000 kr.
Udbetaling 55.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.327 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.773 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.298 kr.