Solgt
Mimers Alle 1, 6705 Esbjerg Ø
Villa

SPÆNDENDE ARKITEKTONISK VILLA PÅ GOD BELIGGENEHD!

Vi har glædet os til, at præsentere jer for denne fine villa, som uden tvivl vil fange jeres blik hvis I kommer forbi – et spændende hus udvendigt, men ligeså spændende indvendigt hvor I kan glæde jer til nogle gode kvadratmeter. Huset er ligeledes blevet renoveret løbende, som gør at I i dag får et moderne, lyst og indflytningsklart hjem. Byggeåret siger 1961, men i 2007/2008  gennemgik huset en større renovering, hvor man fik 1. sal, som har været med til at skabe et hjem hvor der er god plads til hele familien. 
 
Udover et spændende hus, så kan man også se frem til en attraktiv beliggenhed i Esbjerg Ø, hvor der er kort afstand til skole, pasning, indkøb og selvfølgelig byen. Her er det nemt at komme rundt på gåben og cykel til det hele, som giver en nem og fleksibel hverdag, hvor man ikke nødvendigvis er afhængig af bil. 
 
Til huset er der en 831m2 grund, hvor man foran har god plads til biler og diverse. Haven er et kapitel for sig selv og her får I mange gode kroge. De voksne kan sidde på den store terrasse imens børnene leger rundt i haven, hvor der er god plads til bold og spil.
 
Huset byder kort fortalt på: 

  • Stort og praktisk bryggers med god plads til overtøj og sko, dertil vaskemaskine & tørretumbler i god højde, dertil har man også rummelig entré til gæsterne. 
  • 3 værelser, hvoraf det ene er med stort walk-in samt værelse på 1.sal med “hemmelig” hule, mulighed for etablering af et 4 værelse hvis nødvendigt 
  • Husets samlingspunkt, det åbne køkken/spisestue, som er et skønt rum at opholde sig i, da man har masser af naturligt lysindfald dagen lang.  I køkkenet er der god skabs,- og bordplads. Dertil lille bord med barstole, som er oplagt til børnene når maden laves eller til gæster.  Stuen er stor og nem at indrette, herfra har man direkte udgang til den store sydvendte træterrasse og have. 
  • Lyst badeværelse holdt i fine og tidsløse farver 
  • Flot trappe til 1. sal, hvor man har udnyttet pladsen under trappen til hygge/læsekrog. 
  • Hyggelig og rummelig tv-stue på 1. sal 

 

Vi glæder os til, at tage jer med forbi Mimers Alle 1!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Mimers Alle 1, 6705 Esbjerg Ø


Yderligere detaljer
Pris2.398.000 kr.
Udbetaling120.000 kr.
Ejerudgift pr. måned2.491 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift14.944 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift11.681 kr.