Hasselvænget 5, 6731 Tjæreborg
Villa

VELHOLDT 1-PLANS VILLA MED TAG FRA 2005

Hasselvænget 5 blev bygget tilbage i 1967 af nuværende ejere og har de sidste 59 år dannet rammerne for mange fantastiske stunder og nu skal nogle nye heldige ejere tage over på huset. Huset er løbende passet og plejet, så man som ny ejer kan glæde sig til et utrolig velholdt hus, som er lige til at flytte ind i. 
 
Udover et velholdt hus. så får man en meget attraktiv beliggenhed i skønne Tjæreborg, hvor trygge omgivelser, godt foreningsliv og et stærkt lokalsamfund er nogle af nøgleordene. Fra Hasselvænget 5 har børnene også nem adgang til skolen, da man via. de gode stisystemer forenden af vejen kan komme trygt hen til skole, klub, sport m.m. 
 
Huset ligger på en 780m2 grund, hvor man kan se frem til mange gode kroge. Haven vender mod vest og I kan derfor se frem til aftensolen på terrassen og bliver solen for meget kan I køre den store markise ud og sidde i skyggen – bedre bliver det ikke! 
 
Til huset er der en fin garage på 32m2 med værksted i forlængelse. 
 
Huset byder på 111m2 bolig med en god planløsning, her får man kort fortalt:

  • 3 værelser, her alle med indbyggede skabe 
  • Lyst og neutral badeværelse, som er indrettet godt med vask, væghængt toilet og fin størrelse bruseniche
  • Stor og indretningsvenlig stue, her nem at indrette med spiseplads samt tv-stue. De store vinduespartier giver et dejligt naturligt lysindfald. 
  • I forlængelse af stuen har man udgang til skøn udestue, som uden tvivl er et sted sælger har nydt at bruge tiden året rundt. Her har man for nylig fået etableret ovenlysvinduer, som sikre et dejligt lysindfald. 
  • Praktisk bryggers med vaskearrangement, indbyggede skab og fin plads til overtøj/sko, dertil rummelig entré til gæster. 


Vi glæder os til, at tage jer med forbi på Hasselvænget 5!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Esbjerg

1.548.000 kr.
Hasselvænget 5, 6731 Tjæreborg


Yderligere detaljer
Pris1.548.000 kr.
Udbetaling80.000 kr.
Ejerudgift pr. måned1.858 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift9.556 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift7.468 kr.