Gørdingvej 11, Jernvedlund, 6771 Gredstedbro
Villa

RENOVERET VILLA

Drømmer du om en villa, hvor alting er løbende moderniseret, og fremtræder i moderne og god stand? Så er Gørdingvej 11 helt sikkert noget for dig! Prisen er skarp, og det samme er boligen – her er mange fremtrædende moderniseringer, såsom køkken, vinduer, badeværelse mv.
Jernvedlund er et godt lokalsamfund, hvor naboskabet og sammenholdet er i højsædet. Jernvedlund har kort afstand til Gredstedbro og Gørding, samt cykelstier hele vejen til Gredstedbro skole. Derudover er der et godt foreningsliv med fitness-center, fodbold og kulturhuset. Kulturhuset er byens “kerne”, hvor diverse arrangementer er mulige.
Gørdingvej 11 har for år tilbage været byens bankbygning. Med tiden er den blevet omdannet til en god en-familie villa.
 
Indretningen er uden megen spildplads – entréen er bindeled til mange af villaens rum. I åben og harmonisk forbindelse med entréen, finder man et lyst og rummeligt bryggers.
Badeværelset m. bruseniche er ligeledes i forbindelse hertil, og fremtræder i lyse og tidløse materialer.
“Hjertet” er det åbne køkken/alrum. De mange vinduespartier kaster et godt lysindfald til rummet. Et fantastisk rum, hvor hele familien kan være samlet. Derudover skal det nævnes, at der fra køkkenet er direkte udgang til lækker træterrasse, hvorfra haven og tilværelsen kan nydes.
Fra entréen finder man ydermere et godt værelse/kontor. Herfra har man nedgang til kælder, samt opgang til 1. salen.
1. salen byder på loft til kip og rummelige værelser. Repos’en kan ligeledes anvendes til kontor, og de i alt 3 værelser har gode indretningsmuligheder, til den pladskrævende familie.
Kælderen har gode disponible rum med en fin loftshøjde. Her er det kun fantasien der sætter grænser.
Tilhørende villaen er der stor carport med isoleret redskabsrum. Redskabsrummet er ideelt til hobbymanden eller den kreative kvinde, der drømmer om plads til sine hobbyer.
En skøn villa i bedste stand! ejendrøm står klar til fremvisning, når det passer dig – vi glæder os til at vise jer Gørdingvej 11!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

698.000 kr.
Gørdingvej 11, Jernvedlund, 6771 Gredstedbro


Yderligere detaljer
Pris698.000 kr.
Udbetaling35.000 kr.
Ejerudgift pr. måned1.181 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift4.417 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift3.450 kr.