Gl Darumvej 24, St Darum, 6740 Bramming
Villa

UDSIGT OVER ÅBNE MARKER

I det skønne Darum finder man dette fantastiske hjem. Darum byder på en smuk natur, samt skole og masser af fritidsfaciliteter. Samtidig er der kun cirka 15 min. kørsel til Esbjerg midtby, hvorfor Darum har en utrolig god placering, hvis arbejdspladsen er i Esbjerg.
 
Villaen er løbende moderniseret – senest i 2022. Her er der lagt nye gulve i store dele af huset, samt nye lofter i kælderen. I 2003 blev der skiftet tag, mens de fleste af vinduerne ligeledes er løbende skiftet. Villaen har en dejlig have, hvorfra man har direkte udsigt over de åbne marker. Tilgørende er der et godt værksted med redskabsrum.
 
Indretningen byder på et stort bryggers med god plads til alle de praktiske gøremål. Herfra har man direkte udgang til en skøn udestue, som bl.a. drager naturen til sig, så man kan nyde haven i store dele af året. Køkkenet er pænt og velholdt. Her er der god bord- og skabsplads. I naturlig forbindelse hertil er der en indbydende spisestue. I åben forbindelse hertil er der direkte indgang til en stor og møbleringsvenlig opholdsstue. Her kan man nyde udsigten over de åbne marker.
 
Fra entréen er der en rummelig og lys badeværelse med bruseniche. Badeværelset fremtræder i tidløse kvalitetsmaterialer, som vil behage enhver. I forlængelse af badeværelset er der et stort soveværelse med faste skabe.
 
Kælderen byder på 3 store disponible rum, som tidligere har været brugt som børneværelser. Her er ligeledes et godt opbevaringsrum/viktualierum. Der er fra kælderen direkte udgang til indkørslen, således at børn i alle aldre frit kan færdes til/fra hjemmet, uden at genere de øvrige familiemedlemmer.
 
Dette hjem er absurd velholdt, og kræver et besøg. Vi glæder os til at se dig! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

1.198.000 kr.
Gl Darumvej 24, St Darum, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.198.000 kr.
Udbetaling 60.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.609 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.991 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.553 kr.