Engdraget 28B, Vejrup, 6740 Bramming
Rækkehus

PRISVENLIGT RÆKKEHUS I VEJRUP

Er du på jagt efter det perfekte første- eller sidstegangskøb, eller drømmer du bare om at lave den gode investering? Så kig med her. Velkommen til Engdraget 28B. Her får man et hjem, som ud over en skarp pris, også byder på et indflytningsklart og hyggeligt hjem. Her er man i gåafstand til skole, indkøb og byens øvrige faciliteter. Med andre ord en hurtig vej til en god tilværelse. Tilhørende rækkehuset er der en nem og overkommelig have, hvortil den skønne terrasse er velanlagt. Ydermere er der en god carport med plads til bilen.
 
Indretningen byder på en skøn og rummelig entré. Herfra kan man indtage det store soveværelse, som desuden byder på faste skabe. Fra entréen er der også et godt værelse, som både kan fungere som børneværelse eller kontor. Der er i naturlig sammenhæng til de to værelser et dejligt badeværelse med bruseniche. 
 
Samlingsstedet er uden tvivl det åbne og skønne køkken/alrum/stue. Her kan hele familien samles om hverdagens snakke og historier, mens madlavningen klares. Stuen er møbleringsvenlig, hvor de store vinduespartier drager have og lys til hjemmet. Her er desuden direkte udgang til den dejlige terrasse.
 
Fra køkkenet er der et praktisk bryggers med plads til tøjvask, overtøj mv.
 
Drømmer du om en lav husleje i trygge og gode omgivelser? Så er Engdraget 28B uden tøven et besøg værd! Vi ses på din næste ejendrøm.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder og partner, Bramming

648.000 kr.
Engdraget 28B, Vejrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 648.000 kr.
Udbetaling 35.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.019 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.827 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.038 kr.