Drosselkæret 14, 6731 Tjæreborg
Villa

GODT 1-PLANS HUS I TJÆREBORG MED STOR ISOLERET GARAGE

Ønsker man en god & nem start på tilværelsen, så er Drosselkæret 14 bestemt et kig værd. Her får I det perfekte begynderhus, hvor det fra dag ét er “nemt” at være husejer. Huset har en god og overkommelig størrelse, hvor der er lige det man skal bruge, dertil nogle fine udenoms arealer og en have, som er nem at holde, her skal man ikke bruge meget andet end en græsslåmaskine. Haven vender godt og I kan glæde jer til mange solstråler, her kan man se frem til både morgen, middag og aftensol. 
 
Beliggenheden er god og der er nem/hurtig adgang til Esbjerg, dertil bus forenden af vejen og alternativt toget, som går direkte til Esbjerg Banegård. Børnene kommer til, at have nem adgang til skole, fritid og sport, da man blot skal krydse fælledvej og så er der stisystemer hele vejen til skole m.m. En nem og tryg hverdag.  
 
Huset er løbende vedligeholdt og I kan kort fortalt glæde jer til:

  • Godt bryggers med god skabsplads, dertil pænt tidsløst inventar
  • 3 gode værelser 
  • Neutralt badeværelse renoveret omkring 2000 med gulvvarme 
  • Åbent køkken/alrum i samme pæne stil som bryggers, her renoveret omkring 2012.  Køkkenet er i direkte forbindelse med den store stue og det er uden tvivl husets bedste rum! I stuen er der en fin brændeovn fra Morsø , som blev skiftet i 2014.

 
Garagen er et kæmpe plus og sælger har nydt godt af den – den blev opført i 2017 og er tilmed isoleret.  Specielt for denne garage er, at den har en god bredde, som giver god arbejdsplads rundt om biler m.m. 
 
Vi glæder os til, at fortælle meget mere om huset og de muligheder Tjæreborg har – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Esbjerg

1.598.000 kr.
Drosselkæret 14, 6731 Tjæreborg


Yderligere detaljer
Pris 1.598.000 kr.
Udbetaling 80.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.693 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.278 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.372 kr.