Briksbølvej 19, Skads, 6705 Esbjerg Ø
Villa

UNIK EJENDOM MED JORDVARME OG SOLCELLER – IDYL TIL FINGERSPIDSERNE!

Drømmer du om et hjem, hvor der er fuldstændig ro og grønne omgivelser, så er Briksbølvej 19 måske det helt rigtige hjem for dig!
Her får du den ultimative beliggenhed for dig, der ønsker at bo i skønne og idylisk omgivelser og nyde livets goder, da boligen byder på en helt unik blanding af kort af stand til byens pulserende liv og den fredelige natur, her er du nemlig i kort afstand til både skole, indkøb, motorvej og Esbjerg by.  

Sælger har boet i huset de sidste 21 år og da de flyttede ind i huset fik de renoveret hele stuehuset samt fik lagt nyt tag, huset byder kort fortalt på: 


Stueplan

  • Entre med plads til overtøjet 
  • Lyst køkken med masser af skabsplads og bordplads samt i forlængelse heraf er et viktualierum med masser af plads til opbevaring af diverse madvarer m.m
  • I naturlig forbindelse til køkkenet finder man husets spisestue og opholdsstue, her er der gode indretningsmuligheder, så selv den pladskrævende familie ikke får problemer – Der er her også mulighed for at lave et ekstra værelse. Her har man også udsigten, som var én af de ting sælger faldt for dengang de købte huset, og det kan man godt forstå!
  • Bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, her med udgang til “stalden”. Her finder man også trappen til 1. salen. 
  • Et stort plus ved stueetagen er at der er gulvvarme – Dog ikke i viktualierum. 


1.sal

  • Fordelingsgang med 3 gode værelser 
  • Hyggelig stue med brændeovn hvor man her har mulighed for at etablere en balkon. 
  • Stort loftsrum som lige nu bliver brugt til opbevaring.
  • Nyere badeværelse med bruseniche og gulvvarme

Ejendommen byder på lidt under 2 hektar, som er bestående af smuk natur. Tilhørende ejendommen har du nogle helt fantastiske udhusbygninger, som giver en masse muligheder – Her også mulighed for at renovere stalden så der er mulighed for at have heste, da marken også giver rig mulighed for at hestene kan gå ude. 

En særdeles unik ejendom som er beliggende i et fantastisk område, uden gener fra omverdenen. ejendrøm er klar til at fremvise – er I?


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Esbjerg

2.198.000 kr.
Briksbølvej 19, Skads, 6705 Esbjerg Ø


Yderligere detaljer
Pris2.198.000 kr.
Udbetaling110.000 kr.
Ejerudgift pr. måned2.250 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift13.596 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift10.625 kr.