NY PRIS
Alsædtægten 1, St Darum, 6740 Bramming
Villa

PRISVENLIG FAMILIEVILLA PÅ GOD ADRESSE

I skønne Darum hvor naturen er i højsædet, finder man dette dejlige hjem. Her får du et hjem hvor nuværende ejer nænsomt og løbende har renoveret hjemmet. Villaen er beliggende på en lukket og stille gade, hvor trafikken er minimal og naboskabet er i top. Samtidig er man i gåafstand til natur, skole, fritidscenter mv. Velkommen til Alsædtægten 1.
 
Villaen har en dejlig og overkommelig have, hvor også terrassen er at finde. Perfekt til familien der ønsker de bedste rammer for børn og barnlige sjæle. Den oprindelige garage er i dag omdannet til en god “teenageafdeling”, som dog ikke er registreret til beboelse. Her kan man ligeledes have sit erhverv eller hobby, hvis behovet for dette skulle opstå.
 
Indretningen byder på en god og rummelig bryggers. Her er der god plads til tøjvask og alle de praktiske gøremål i hverdagen. Herfra finder man også et godt badeværelse, som er velholdt i original stand.”Hjertet” er det åbne køkken/alrum. Her er der moderne trolteklofter, som giver et lyst og moderne udtryk. Derudover har man direkte udgang til den dejlige terrasse. Fra alrummet er der et stort og rummeligt værelse/soveværelse. En god afdeling afskærmet fra resten af hjemmet.
 
Fra køkkenet er det muligt at indtage villaens opholdsstue, som byder på gode indretningsmuligheder og et skønt lysindfald. Her har man ligeledes direkte udsyn til haven.
 
Herfra er den tidligere gæsteentré, hvortil der er et godt toilet og værelse. En god forældreafdeling, hvor det er muligt at dele familien op. Ideelt for børnefamilien.ejendrøm byder jer velkommen – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

998.000 kr.
Alsædtægten 1, St Darum, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 998.000 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.292 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.841 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.639 kr.