Westergaards Alle 25, 6740 Bramming
Villa

PRISVENLIG OG VELRENOVERET VILLA I BRAMMING

Kære alle ejendrømmere. Nu kan vi endelig løfte sløret for et skønt hjem, som er for dig der drømmer om en central beliggenhed i Bramming, hvor alting løbende er moderniseret. Nuværende ejer har i 2022 lavet en masse større moderniseringer, hvor bl.a. køkken, tag, lofter og gulve er blevet skiftet. Villaen er i gåafstand til alle byens faciliteter, herunder; skole, indkøb, offentlig transport og fritidsfaciliteter. 
 
Tilhørende dette skønne hjem, er der en velanlagt have, hvortil der er en skøn orangeri, som forlænger sommeren. Ydermere er der er redskabsrum. 
 
Villaens ydre er unikt, og byder på en spændende indretning med masser af muligheder. I stueplanen er der en god planløsning, som giver en god harmoni i hjemmet. Fra entréen finder man et godt værelse, samt et rummeligt soveværelse med faste skabe. I naturlig forbindelse hertil er der et lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme.
 
“Hjertet” er det skønne køkken/alrum. Her har nuværende ejer ligeledes skabt en moderne og skøn samlingssted. Køkkenet fremtræder i gode materialer, som samtidig går i god tråd med tidens tendenser. I åben forbindelse til køkkenet, er der et skønt alrum med plads til langbordet. Her er der også en hyggelig og møbleringsvenlig opholdsstue, hvor der er plads til samvær og hygge. Dertil er der direkte udgang til terrassen, hvorfra solen kan nydes hele dagen.
 
Kælderen har flere disponible rum, som har mange gode funktioner. Her er der et stort vaskerum/bryggers, som gør de praktiske gøremål til en leg. Dertil er der 2 store rum, som hhv. bruges til værelse og værksted. Her er der fornyligt blevet monteret en ny luft-til-luft varmepumpe. Til slut skal der nævnes at man får en tør og god garage samt direkte udgang til haven.
 
Taget og samtlige vinduer er løbende skiftet. Taget er fra 2022, hvorfor der er en lang levetid. Dette hjem skal opleves, så kontakt ejendrøm allerede i dag!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.398.000 kr.
Westergaards Alle 25, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris1.398.000 kr.
Udbetaling70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned1.552 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift8.660 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift6.767 kr.