Solgt
Vibækvej 13, Endrup, 6740 Bramming
Villa

PRISVENLIG VILLA I ENDRUP

Nu udbydes dette skønne og prisvenlige hjem. Villaen er beliggende i Endrup. Et fredfyldt sted, hvor lokalsamfundet er helt i top. Herfra er der skolebusser til henholdsvis Bramming, Vejrup og Gørding. Samtidig med at du selv er tæt på motorvejsafkørsel til Vejen, Kolding, Esbjerg mm. Derudover byder byen på en skøn natur, som helt sikkert er et besøg værd! 

Villaen byder på i alt 72 kvm. hvor der ingen spildplads er at finde. Når du træder ind i entréen vil du bemærke de fine moderniseringer, som villaen har gennemgået. Entréen fungere som bindeled til villaens øvrige rum. 

Køkken et er lyst og indbydende, herfra er der adgang til bryggerset, som giver dig de bedste arbejdsbetingelser, når de praktiske gøremål kalder. Her der udgang til have og terrasse miljø. 

Badeværelset er lyst og moderne. 

I villaen finder du et godt og rummeligt soveværelse, samt et børneværelse. 

Opholdsrummene i form af stue og spisestue er ligeledes utrolig indbydende, hvor mange timer og stunder kan nydes i godt selskab. 

Derudover er de fleste vinduer skiftet i henholdsvis 2020 & 2021.

Haven er nem og overkommelig, som ikke behøver at tage en hel weekend at få ordnet. Derudover byder udemiljøerne på en god carport, til bilen eller blot opbevaringsplads.

Alt i alt en skøn villa med en god rød tråd i materialevalg og moderniseringer, så hvis du er på jagt efter et prisvenligt hjem, hvor du hverken skal finde hammer eller kobenet frem, så er Vibækvej 13 helt sikkert noget for dig! 

ejendrøm er klar til at byde dig indenfor, ses vi? 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Vibækvej 13, Endrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 525.000 kr.
Udbetaling 30.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 953 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.345 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 2.613 kr.