Solgt
Vestervænget 22, Ho, 6857 Blåvand
Fritidsbolig

TOTALRENOVERET SOMMERHUS I SMUKKE OMGIVELSER

Hold nu op et sommerhus! Ja, vi har svært ved at styre begejstringen, når snakken falder på Vestervænget 22 i Ho. Her får man nemlig et gennemrenoveret sommerhus, hvor nuværende ejer i 2022 har knoklet, for at skabe de bedste rammer for kommende glade lejere og ejere.
Sommerhuset er opført i 1994 i gode gedigne materialer. Tilhørende er der en skøn træterrasse, samt nem og overkommelig have. Med andre ord kan man nyde tilværelsen, når ferien skal bruges. Der er mulighed for i alt 10 opredninger, så der er plads til 2 familier. 

Allerede i entréen bliver man betaget af de gode løsninger. Herfra er der et stort og lækkert badeværelse m. bruseniche og direkte udgang til pool-, sauna- og spaområde – dette vender vi tilbage til. Ydermere er der fra entréen et godt og rummeligt værelse.

Hjertet er det åbne køkken/alrum. Her har man loft til kip og masser af vinduespartier, der sikrer et imponerende lysindfald. Et skønt rum, hvor stue og alrum flyder sammen, og skaber samvær for hele familien. Til at supplere hyggen, sørger brændeovnen for både billig varme og stemning.

Stue og alrum er bindeleddet til yderligere 3 gode soveværelser og et gamerværelse, samt et lyst og dejligt badeværelse – ligeledes med bruseniche. Gamerværelset kan som sagt nemt omdannes til endnu et soveværelse.

Vi vender tilbage til “wellness”-området, som omfatter et stort spabad, pool og sauna. Her kan børn og barnlige sjæle udleve deres fantasi, og forældrene kan trygt holde øje med området fra køkkenet. 

Dette sommerhus skal opleves – her er ingen kompromiser og alting har en gennemgående rød tråd. Den gode lejeindtægt sørger for en stabil forrentning af dine penge, mens man samtidig kan nyde nogle uger i sin investering.

ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag. Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Varde

Ejendommen er solgt
Vestervænget 22, Ho, 6857 Blåvand


Yderligere detaljer
Pris3.698.000 kr.
Udbetaling185.000 kr.
Ejerudgift pr. måned2.698 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift23.516 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift18.440 kr.