NY PRIS
Vesterhavsgade 47, 2 14, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

DEN PERFEKTE STARTER-LEJLIGHED SOM STÅR KLAR LIGE TIL INDFLYTNING!

Vi har fået en helt perfekt lejlighed til salg til jer, som går med overvejelserne omkring at eje i stedet for at leje. Her kan det nemlig godt betale sig, da lejligheden med sine 42m2 står til en skarp pris og kombineret med den lave ejerudgift samtidig er billig at sidde i. Går du med en lille drøm om at købe din første lejlighed til udlejning? Så er den også oplagt, da man i foreningen tillader udlejning. En perfekt lejlighed, som kunne være startskuddet til livet som ejendomsinvestor.
 
Beliggenheden er god og drømmer man om at være tæt på det hele, men alligevel lidt tilbagetrukket fra midtbyen, så vil I blive glade for at bo her. Midtby, indkøb, natur, fitness, restauranter m.m. er lige om hjørnet og kun en lille spadseretur væk. Et skønt sted!
 
Velddrevet ejerforening med god opsparing – dertil er der også P-plads med først til mølle princip. 
 
 
Lejligheden kort fortalt:

  • Fin entré med plads til overtøj og sko
  • Fint størrelse badeværelse som blev moderniseret af sælger ved køb og fremstår flot, dertil en god indretning med separat brus
  • Åbent alrum/stue med nye gulve og skønt lysindfald! Her en pænt tidsløst køkken og et dejligt rum til hverdagen og når familie, venner og gæster kommer forbi – her er der nemlig plads til alle. 
  • Soveværelse

 
Vi glæder os til, at tage jer med forbi – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Esbjerg

623.000 kr.
Vesterhavsgade 47, 2 14, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris623.000 kr.
Udbetaling35.000 kr.
Ejerudgift pr. måned1.642 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift3.923 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift3.064 kr.