Solgt
Storegade 101, Bramming, 6740 Bramming
Villa

FAMILIEVILLA I BRAMMING

Nu udbydes stor og rummelig villa i Bramming. Denne villa er løbende moderniseret, og har en fantastisk beliggenhed, til parret der ønsker let tilgang til alle Brammings faciliteter. Villaen har en velanlagt have og terrasse – dertil skal det nævnes at der er en stor garage/værksted tilhørende villaen.

Indretningen byder på hhv. bagindgang og gæsteentré. Bryggerset er med gulvvarme og fremtræder i tidløse materialer, og har masser af skabs- og bordplads. Herfra kan man desuden gå tørskoet ud i garagen. Dette er utrolig praktisk i en travl hverdag, hvor der jævnligt fragtes madvarer, skoletasker mv. fra bilen.

Herfra træder du ind i boligens fordelingsgang/entré, hvor der er god plads til fodtøj, samt overtøj. Fra fordelingsgangen har du adgang til boligens værelser, som alle er rummelige og med god gulvplads til legetøj mm. Her finder du 2 børneværelser og et soveværelse. 

Villaens badeværelse er lyst og tidløst, har har du et ovenlysvindue der giver god naturligt lys til rummet. Udover badeværelset er der et gæste toilet, som er bibeholdt i de flotte 70’er klinker og fremstår utrolig velholdt. 

“Hjertet” er uden tvivl det store spisestue, samt opholdsstue. Her er der tænkt over hver eneste detalje og står top-moderne. Herfra er der udgang til en dejlig udestue, som er med til at forlænge de gode sommeraftener. Her er der en brændeovn der skaber en masse hygge og god varme, til det skal det nævnes at der er et cirkulationssystem til brændeovnen der fordeler den gode varme rundt til villaens øvrige rum. 

Køkkenet fra HTH og opført i 2003 og står i lyse materialer. Her er det muligt at vælte den ene væg, hvis man ønsker et stort og åbent køkken/alrum. 

Lyder dette dejlige hjem, som noget for jer? Så er vi klar til at byde dig indenfor!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Storegade 101, Bramming, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.445.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.078 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.429 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.640 kr.