Stationsvej 64, Vejrup, 6740 Bramming
Villa

KVALITETSVILLA FRA 2019

ejendrøm har nu fornøjelsen at udbyde denne helt fantastiske villa. Her får du en villa hvor der ikke er sparet på hverken kvalitet eller detaljer. Villaen er beliggende i det dejlige lokalsamfund Vejrup. Vejrup byder på blandt andet rigtig flot natur, en god købmand, skole til og med 6. klasse, fritidscenter, busforbindelse og meget mere.   
 
Villaen er opført i 2019 og fremstår rigtig flot og bestemt indflytningsklar. Tilhørende villaen er en carport med tilhørende redskabsrum. Der er kræset for detaljerne, her bør det nævnes at villaen er fuldmuret, der er gulvvarme, genvex, varmeinstallationen er varmepumpe som er med til at varmeudgiften er minimal – og meget mere.  
 
Indretning byder på: indbydende entré og med loft til kip her er der plads til overtøjet og skoene. Villaens badeværelse er med nogle fede detaljer såsom loft til kip, vindue i toppen af rummet og et gulv til loftvindue – som giver et super godt lysindfald. Samtidig er der en stor bruser.  
 
Køkken/alrummet er HELT fanstatisk. Her er loft til kip som giver et meget rummeligt rum med plads til hele familien. Køkkenet er fra Invita og med rigtig god bordplads, som gør madlavningen til en leg. Fra køkken er der udgang til to terrasser, hvor man kan nyde solen hele dagen.  
 
Fra alrummet er et fint teknikum, som også kan bruges som ”varmeskab”.  
 
I åben forbindelse hermed er en hyggelig stue med nogle gode vinduespartier samt et godt kontor/værelse. Har man ikke brug for det ekstra værelse, kan man nedtage væggen – da både lofter og gulv går igennem.  
 
Bryggerset er stort og med plads til tøjvask samtidig kan bryggerset også anvendes til når børnene har venner på besøg. Børneafdelingen består af to rigtig gode værelser – begge med hems.   Voksenafdelingen består af et fint soveværelse med tilhørende walk in og et stort badeværelse med en rummelig bruseniche. Fra badeværelset er der udgang, så har man et ønske om et vildmarksbar eller udespa, så kan man gå direkte ind i bad herfra.    
 
Så magter du ikke processen omkring husbyggeri og at skulle vente på at hækken gror op – så er Stationsvej 64 bestemt et besøg værd. Her får du en virkelig fed villa.  
 
Ring til ejendrøm på 92 44 43 38 allerede i dag for en fremvisning.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder og partner, Bramming

2.898.000 kr.
Stationsvej 64, Vejrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.898.000 kr.
Udbetaling 145.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.613 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 16.699 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 13.272 kr.