Solgt
Spurvevej 3, 6853 Vejers Strand
Fritidsbolig

SKØNT SOMMERHUS I 2. RÆKKE FRA 2018

Vejers er med sin smukke placering tæt på Vesterhavet, ét af de skønneste sommerhusområder. Her får man nærvær, natur og fred, mens der fortsat er mulighed for at klare dagligvareindkøbene i byen. 
 
Dette skønne sommerhus er opført i 2018. Her er der træ/alu vinduer overalt og listetag, som giver et moderne og stilrent udtryk. Dertil er der en dejlig naturgrund og terrasse, hvorfor man slipper for vedligehold. Brug i stedet tiden på at slappe af og nyde den friske vestenvind, eller træk ind i læ under den 9 kvm. overdækkede terrasse.
 
Tæt ved indgangen finder man et praktisk disponibelt rum, som indeholder et bryggers med hems. Rummet er ikke registreret som beboelse, men har samme funktioner og muligheder, som resten af hjemmet. 
 
Fra entréen træder man direkte ind i et åbent og lyst køkken/alrum. Her er der loft til kip, mens det gennemgående lysindfald drager naturen ind. Køkkenet er lyst og moderne, mens der er direkte udgang til den store træterrasse. Stuen er desuden hyggelig og møbleringsvenlig, og indbyder til hygge, kortspil og TV. Ydermere er der en hems fra stuen, som er ideel for børnefamilien. Her kan børn i alle aldre hygge sig og slappe af. I stuen har man desuden varmepumpe, som sikrer et stabilt og lavt varmeforbrug.
 
Badeværelset har bruseniche og gulvvarme. Her er der ligeledes god plads. Fra alrummet har man yderligere 2 værelser, samt soveværelse. I alt 6 opredninger + mulighederne i hemsene. “Anneksen” følger naturligvis med, og er isoleret. Her er der også et utal af muligheder, uanset om man ønsker opbevaring eller flere sovepladser.
 
Vi kan ikke få armene ned over dette fantastiske sommerhus, så kig forbi! Vi ses! 
 
Udlejningen har i 2022 tilført ejer 138.993 kr. i leje (sælger har delvis spærret udlejning i 2022).


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Varde

Ejendommen er solgt
Spurvevej 3, 6853 Vejers Strand


Yderligere detaljer
Pris3.198.000 kr.
Udbetaling160.000 kr.
Ejerudgift pr. måned2.138 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift19.774 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift15.526 kr.