Solgt
Solsortevej 1, 6740 Bramming
Villa

VILLA PÅ HELE 184 ETAGEMETER BELIGGENDE PÅ GOD ADRESSE

Velkommen til Solsortevej 1 centralt i Bramming – dit kommende drømmehjem – med masser af plads til hele familien. Her er villaen til dig som ønsker et hjem placeret på en meget eftertragtet adresse i Bramming. Villaen har kort afstand til indkøbsmuligheder, nyd naturens skønhed og tag din firbenede ven med på eventyr i Vestskoven som ligger lige i baghaven.
 
Indretningen byder på: 3 rummelige værelser, et soveværelse med faste skabe, et hyggeligt og funktionelt køkken, spisestue i forbindelse med køkkenet, en dejlig vinkelstue – der inviterer til afslapning og en god film i tvet samt et stort og rummeligt badeværelse med bruseniche. Fra spisestuen er der udgang til en hyggelig gårdhave, hvor årstiderne kan nydes.
 
Villaens kælder er med: praktisk entre, et badeværelse med bruseniche og sauna, stort bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, samt et lille disponibelt rum med plads til opbevaring.
 
Tilhørende villaen er der en nem og overkommelig have, hvor der en dejlig ro og fred. Samtidig er der en lukket garage med plads til bil og haveredskaber.
 
Så søger du en familievenlig villa med gode muligheder i kælderen? Så er Solsortevej 1 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Solsortevej 1, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.498.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.961 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.241 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.222 kr.