Solgt
Sønderparken 81, 6740 Bramming
Villa

SMUK FAMILIEVILLA FRA 2020

Endelig er der godt nyt til de boligsøgende, der drømmer om et nyere hjem på én af byens bedste adresser. Her bliver man en del af et særdeles godt naboskab, hvor der er børn og leg i området, men stadig god plads til at trække sig og nyde tilværelsen. Området er kendt for sine gode stisystemer, samt korte afstand til midtbyen. Dette hjem er opført af lokale håndværkere, hvorfor der er kvalitet ud over det sædvanlige. Det kommer sig til udtryk allerede ved første øjekast! For at sikre lave faste udgifter i villaen, er der tilmed et 3 kWh. solcelleanlæg, som giver dig strøm hele året.
 
Villaen har en nem og overkommelig have. Her er der plads til ungernes leg i gyngestativet, mens forældrene kan nyde årstiderne fra den store overdækkede terrasse. Derudover er der en dejligt terrasse med pergula. Tilhørende villaen er der carport med stor isoleret værksted/redskabsrum. Her er der klargjort til billaderen og ungernes legesager.
 
Indretningen byder på en stor og rummelig entré. Her er der god plads til overtøjet. Der er også særskilt bryggers, så man kan sikre den pæne entré, mens vasketøjet får lov at fylde i bryggerset. Fra villaens fordelingsgang er der 3 store børneværelser – alle værelser med indbyggede skabe. En skøn afdeling med plads til børn i alle aldre. I naturlig forbindelse hertil er der et lyst badeværelse med bruseniche. 
 
“Hjertet” er det åbne køkken/alrum med loft til kip. Her har man et unikt lysindfald, så natur og lys skaber luft og rummelighed. Et imponerende køkken/alrum med direkte udgang til terrasse og gode detaljer, såsom listebeklædning. I åben forbindelse til alrummet er der en stor og møbleringsvenlig opholdsstue – ligeledes med den gode lofthøjde. Køkkenet fremtræder i lyse og tidløse materialer, her vil selv den kræsne køber stilles tilfreds. Til slut er der et praktisk viktualierum, som giver dig de bedste opbevaringsmuligheder.
 
Forældreafdelingen består af et stort soveværelse med walk-in-closet og badeværelse. Badeværelset har badekar og bruseniche. Her er der dømt hygge og nærvær, i en eller hektisk hverdag.
 
ejendrøm kan kun lette på hatten og byde jer velkommen til dette hjem. Kontakt os i dag – vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Sønderparken 81, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 3.698.000 kr.
Udbetaling 185.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 3.910 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 21.246 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 16.887 kr.