Solgt
Sønderparken 48, 6740 Bramming
Villa

PERFEKT FAMILIEVILLA MED STOR GARAGE

Nu er der godt nyt til dig der drømmer om et nyere og prisvenligt hjem i Bramming. Her får du et hjem som oser af kvalitet og gode løsninger. Sælger har sirligt vedligeholdt hjemmet, mens haven og terrassen emmer af muligheder for børnenes leg. Sønderparken er ét af Brammings nyere områder, som er ideelt for børnefamilierne, der ønsker let adgang til byens mange faciliteter. Derudover er området omkranset af smuk natur, sø og stisystemer.
 
Indretningen byder på en rummelig og lys entré. Her er man i åben forbindelse til et praktisk bryggers, som er ideel til overtøj mv. Fra bryggerset er det muligt at indtage den store garage, som både kan bruges til festlige arrangementer og lignende. Der er desuden et godt opbevaringsrum/kontor i garagen.
 
“Hjertet” er det åbne køkken/alrum. Her har man loft i kip samt direkte udgang til den dejlige terrasse. Et unikt rum, hvor der er masser af bordplads, så hele familien kan samles om madlavningen. Fra alrummet er der 3 store børneværelser hvortil man har eget badeværelse. En god afdeling som den moderne familie kun tør drømme om.
 
Fra køkkenet er der åben forbindelse til opholdsstuen, som er både møbleringsvenlig og indbydende. Her sikrer de store ovenlysvinduer for et fremragende lysindfald. 
 
Forældreafdelingen byder på en stor soveværelse med eget walk-in-closet og badeværelse. En imponerende afdeling som enhver forældre bliver imponeret af! 
 
Dette hjem skal opleves, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning. Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Varde

Ejendommen er solgt
Sønderparken 48, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 3.298.000 kr.
Udbetaling 165.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.293 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 19.832 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 15.542 kr.