Sønderparken 18, 6740 Bramming
Villa

KVALITETSVILLA MED EN STOR GARAGE

Nu er der godt nyt til dig der drømmer om et nyere og prisvenligt hjem i Bramming. Her får du et hjem som oser af kvalitet og gode løsninger. Sælger har sirligt vedligeholdt hjemmet, mens haven og terrassen emmer af muligheder for børnenes leg. Sønderparken er ét af Brammings nyere områder, som er ideelt for børnefamilierne, der ønsker let adgang til byens mange faciliteter. Derudover er området omkranset af smuk natur, sø og stisystemer.
 
Der er bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten, her bør det blandt andet nævnes at der er tegltag, villaen er fuldmuret, der er installeret gulvvarme, genvex og IHC-styring.
 
Tilhørende villaen er en stor intregretet garage. Med plads til to biler, barnevogne eller til børnefødselsdage. I forlængelse af garagen er et fint bryggers, med plads til tøjvask og med rigtig god opbevaring. Fra garagen går man tørskoet ind i den gennemførte villa.
 
Indretningen byder på en hyggelig og indbydende entré, med plads til flyverdragter og lign. Børneafdelingen består af 3 rigtig gode værelser med tilhørende badeværelse med bruseniche.
 
Villaens “hjerte” er det store og rummelige køkken/alrum med loft til kip. Et fantastisk rum hvor der er plads til hele familien, samtidig er der ovenlysvinduer som giver et godt lysindfald. Køkkenet er fra Invita og fremstår rigtig velholdt. Bordpladen er komposit, og derfor kan man stille varme ting – lige hvor man har lyst. Fra alrummet er der udgang til en dejlig terasse, hvor man kan nyde solen. Og er vejret ikke til at sidde under åben himmel? så kan man trække ind under det overdækket areal.
 
I forlængelse heraf er en hyggelig stue med en lille kanap, som giver lidt kant og lys til rummet. En møbleringsvenlig stue hvor man kan smide sig på sofaen og nyde en god film. Voksenafdelingen består af et fint soveværelse med tilhørende walk in samt et stort badeværelse med både badekar og dobbeltbruser. En hel welnessafdeling, som giver en hoteloplevelse.
 
Haven er nem og overkommelig og samtidig med plads til at der kan spilles en fodboldkamp eller lign.
 
Så søger du en familievenlig villa, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten? Så er Sønderparken 18 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder og partner, Bramming

3.398.000 kr.
Sønderparken 18, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 3.398.000 kr.
Udbetaling 170.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.081 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 19.576 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 15.560 kr.