Solgt
Ryttervænget 55, 6752 Glejbjerg
Villa

INDFLYTNINGSKLAR VILLA I GODT KVARTER

Nu udbydes denne indflytningsklare villa til salg. Villaen er beliggende for enden af lukket lomme. Her kan børnene trygt cykle til/fra skole, med de omkringliggende stisystemer.   Villaen er beliggende i det hyggelige Glejbjerg. Glejbjerg er et hyggeligt lokalsamfund, hvor nærvær og sammenhold er nogle af nøgleordene. Her er indkøb, skole og fritidscenter. Med andre ord; alt hvad du skal bruge i hverdagen. Dertil har Glejbjerg en særdeles attraktiv beliggenhed i forhold til motorvejen, der gør det til en leg at komme til/fra arbejdspladsen i Esbjerg eller Vejen.  
 
Tilhørende villaen er der en carport med tilhørende redskabsrum/værksted. Samtidig er haven rigtig hyggelig og indbyder til leg og hyggelige stunder.  
 
Villaen er bygget af sælger i 2000 og hele villaen har gulvvarme.  
 
Indretningen er god og uden nævneværdig spildplads. Her får man et lyst og rummeligt bryggers. “Hjertet” er det åbne køkken/alrum med god bordplads og har man et ønske om et ekstra værelse, ville man kunne etablere dette i køkkenet. Fra køkkenet er der udgang til en hyggelig terrasse.    
 
I forlængelse af køkken/alrummet finder man en møbleringsvenlig og hyggelig opholdsstue. Her er der rig mulighed for at nyde tilværelsen, når familien skal samles. Herfra er der også udgang til terrassen.  
Villaens børneafdeling består af 2 gode værelser.   Forældreafdelingen består af stort soveværelse samt et stort og lyst badeværelse med bruseniche.  
 
Så søger du en indflytningsklar villa som er nymalet – og perfekt som førstegangskøb eller som seniorbolig? Vi er klar til at fremvise – ses vi?


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder og partner, Bramming

Ejendommen er solgt
Ryttervænget 55, 6752 Glejbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.198.000 kr.
Udbetaling 60.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.553 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.983 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.558 kr.