Solgt
Rosenparken 4, 6740 Bramming
Villa

RENOVERET VILLA I GODT KVARTER

ejendrøm byder jer velkommen til dette skønne familiehjem i hyggelige Rosenparken. Her er man i cykelafstand til Brammings mange faciliteter. Rosenparken er især kendt for at være børnevenlig, hvor legepladsen og de grønne områder indbyder til leg og hygge for hele familien.  
 
Villaen er flot renoveret og fremstår med nærmest ingen bemærkninger i hverken el-eftersynet eller tilstandsrapporten.  
 
Haven er et kapitel for sig selv og indbyder til en masse leg. Her er en fantastisk legeplads og samtidig en stor flisebelagt terrasse, hvor man kan nyde sommeren. Sælger har fået monteret en stor markise, som forlænger sommeraftnerne. Tilhørende villaen er en carport med et stort redskabsrum.  
 
Indretningen er uden spildplads. Her får man en lys og pæn entré med bryggers. Bryggerset har god bord- og skabsplads, og er ideel til den pladskrævende familie.  
 
“Hjertet” er det åbne køkken/alrum, hvor nuværende ejer i 2021 indsatte et nyt og lækkert køkken. Samtidig er der skiftet gulve og lofter, så der er en pæn rød tråd overalt.  
 
I børneafdelingen er der 2 store børneværelser samt badeværelse m. bruseniche og gulvvarme fra 2021. Fra alrummet finder man yderligere et godt værelse/kontor, mens der desuden er en god voksenafdeling med eget badeværelse også med gulvvarme og fra 2021. En fantastisk indretning der matcher nutidens villaer.  
 
I åben forbindelse til alrummet er der åben adgang til en hyggelig opholdsstue. Her kan hele familien samles, når fredagshyggen spreder sig.  
 
Vi er klar til at fremvise, så giv os et kald allerede i dag! Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder og partner, Bramming

Ejendommen er solgt
Rosenparken 4, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris2.398.000 kr.
Udbetaling120.000 kr.
Ejerudgift pr. måned2.040 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift14.926 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift11.667 kr.