Solgt
Rønnebærvej 6, 6715 Esbjerg N
Villa

TOTALRENOVERET 1-PLANS VILLA PÅ ATTRAKTIV BELIGGENHED I GJESING!

Man kan ikke undgå at blive fascineret, når man træder ind af hoveddøren på Rønnebærvej 6. Huset har siden 2021 fået en gennemgribende renovering. Så man i dag får et moderne og lyst hjem som er lige til at flytte ind i. Gennem de seneste år er huset blevet totalrenoveret, her kan nævnes at alle gulvene er skiftet, så der er en rød tråd i boligen, samt fået skiftet køkkenet, renoveret begge badeværelser og meget mere, som vi glæder os til at fortælle mere om. 
 
Villaen er beliggende på en rolig villavej tæt på alt hvad man har brug for i hverdagen, her blandt andet Esbjerg storcenter, indkøb, Bilka, skole, børnehave og så er der kun 100 meter til den hemmelige skov, så der er også masser af muligheder for nogle gode gåture. 
 
Her kan i se frem til 187 kvm, som byder kort fortalt på: 

  • Fin entre med plads til overtøjet. 
  • Stilrent badeværelse og gæstetoilet. 
  • 4 gode værelser. Husets absolut bedste rum, nemlig det lækre køkken/alrum, som vi ved I kommer til at elske. Her er der god plads til hele familien samt gæster. Køkkenet har sælger skiftet og her er der rigtig god arbejdsplads, samt massere af skabsplads. Der er også mulighed for at børnene kan sidde ved øen og lave lektier imens madlavningen klares. 
  • Fra stuen er der udgang til huset terrasse. Børn i alle aldre kan nyde den stemningsfyldte have, som indbyder til mange hyggelige stunder for hele familien. 

 
Hele hjemmet emmer af gode løsninger og plads. Vi glæder os til at fortælle meget mere!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Esbjerg

Ejendommen er solgt
Rønnebærvej 6, 6715 Esbjerg N


Yderligere detaljer
Pris 2.998.000 kr.
Udbetaling 150.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.345 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 17.271 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 13.727 kr.