Solgt
Ribevej 18, 6740 Bramming
Villa

RENOVERET FAMILIEVILLA I BRAMMING

Drømmer du om masser af plads og en central placering i Bramming? Så er Ribevej 18 helt sikkert et besøg værd. Her får man et hjem, som er gennemrenoveret i gode og moderne materialer. Her vil selv den kræsne og kvalitetsbevidste køber tabe kæben og lade sig betage. Villaen rummer masser af historie, hvor der bl.a. har været kiosk i “gamle dage”. Tiderne har skiftet, hvorfor villaen i dag har slettet alle historiske udtryk, så man i stedet får et tidløst og moderne hjem.
 
Fra gæsteentréen indtager man med det samme villaens “hjerte”: Det åbne og lækre køkken/alrum. Her er der troltektlofter, lyst køkken og direkte udgang til den dejlige gårdhave. Stuen er møbleringsvenlig og hyggelig. Med andre ord et “hjerte”, hvor hele familien kan trives og nyde tilværelsen. I stueplanen er der desuden et lækkert badeværelse og bryggers – ligeledes nydeligt renoveret. Herfra finder man også et godt kontor/værelse. 
 
Fra alrummet har man adgang til et stort værelse/legerum, hvorfra 1. salen kan indtages. 1. salen byder i dag på 3 gode børneværelser med eget badeværelse. En perfekt børneafdeling hvor børn i alle aldre kan boltre sig. 
 
Hele hjemmet emmer af gode løsninger og plads. Tilhørende villaen er der en nem og overkommelig have, hvortil man finder et værksted til gør-det-selv-manden. Kig forbi Ribevej 18, hvor tilværelsen kan nydes i fulde drag. Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Ribevej 18, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.898.000 kr.
Udbetaling 95.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.439 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 11.874 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 9.281 kr.