Ravnsøvej 18B + 18D, Grimstrup, 6818 Årre
Villa

LAGER/VÆRKSTED/LIBERAL ERHVERV PÅ 500 M2 OG 1 PLANS VILLA PÅ 172 M2

Med de åbne marker som nærmeste nabo, er der på Ravnsøvej dette unikke hjem, som vil behage enhver med brug for plads til enten hobby eller erhverv. Villaen er beliggende i hyggelige Grimstrup, som med sin gode placering er i kort afstand til Esbjerg. Byen byder på et godt lokalt sammenhold, skole til 6. klasse samt børnehave. Alt inden for gåafstand.
 
I dag drives der salg af stenskulpturer fra ejendommen, denne forretning kan købes, men er ikke inkluderet i udbudsprisen. Villaen har et utal af muligheder, og fremtræder i generelt god stand. Her er der bl.a. udskiftet tag på både stuehus og erhvervsdelen. Erhvervsdelen indeholder en meget præsentabel bygning i rødsten. Her er der i alt 500 kvm., som oprindeligt har været tømrerværksted. 
 
Erhvervsdel (Ravnsøvej 18D):

I erhvervsejendommen er der mulighed for at få de bedste faciliteter for både dig og dit personale. Her er der mulighed for både udstilling, liberalt erhverv, håndværksvirksomhed mv. Altsammen i store og rummelige lokaler. Der er desuden mulighed for at isætte port eller lignende, hvis behovet for dette skulle opstå. 
 
Villaen (Ravnsøvej 18B):

Villaen har en praktisk og god indretning fyldt med muligheder. Fra villaens bagindgang er der et stort bryggers med god plads til vasketøj mv. Herfra finder man fordelingsgangen, hvorfra der er et stort soveværelse m. faste skabe, badeværelse og gæste W.C. – “Hjertet” er det åbne køkken/alrum. Her har man et godt gennemgående lysindfald, som sikrer en god følelse af rummelighed. Fra alrummet er der adgang til en stor opholdsstue, yderligere et værelse, samt en dejlig udestue. 
 
Dette hjem skal opleves, så kontakt allerede ejendrøm i dag. Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder og partner, Bramming

1.398.000 kr.
Ravnsøvej 18B + 18D, Grimstrup, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 1.398.000 kr.
Udbetaling 70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.050 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.159 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.482 kr.