Solgt
Ravnsbjergparken 31, Guldager, 6710 Esbjerg V
Villa

RENOVERET FAMILIEVILLA I GODE OMGIVELSER

Endelig er der godt nyt til de boligsøgende, der drømmer om et velholdt og indflytningsklar hjem. Villaen har nemlig gennemgået et utal af store renoveringer og moderniseringer. 
 
Villaen har en skøn beliggenhed på en stille og børnevenlig villavej med kun få minutters gang til Guldager ST, hvis man skal med toget til Esbjerg midtby. Desuden beliggende mellem Tarp og Sønderris, så man er kun en cykeltur fra både skole, børnehave og indkøb. Ravnsbjergparken er placeret lige i midten så man har 3 skoler indenfor kort afstand, hvoraf den ene er den internationale skole i Guldager, samt der er nyetableret stier til skolen i Sønderris og grønne områder. 

Huset byder kort fortalt på:

  •  Entre med plads til vaskemaskine og tørretumbler. 
  • Soveværelse og 3 børneværelser.
  • 2 badeværelser med bruseniche.
  •  “Hjertet” er det lækre køkken/alrum, hvor det åbne miljø kan samle hele familien med udgang til en dejlig terrasse og have.
  • Hyggelig stue hvor familien kan samles om fredagshyggen, en dejlig afdeling med al den plads man kunne drømme om samt med udgang til huset anden terrasse.
  • Solcelleanlæg som i 2022 producerede 4.508 kwh. 

Tilhørende villaen har man en carport samt et redskabsrum. Udover det får man en nem og overkommelig have med to tilhørende terrasser, som byder op til en masse god leg med børnene. 
 
Til sidst skal det nævnes, at man også bliver en del af et godt fælleskab hvor man om tirsdagen samles til rundbold, samt der bliver holdt byfest og mange andre aktiviteter.
 
Dette hjem skaber de bedste rammer for dig og familien. Her trives man, mens tilværelsen for alvor kan nydes. Vi byder jer velkomne til Ravnsbjergparken 31.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Esbjerg

Ejendommen er solgt
Ravnsbjergparken 31, Guldager, 6710 Esbjerg V


Yderligere detaljer
Pris2.598.000 kr.
Udbetaling130.000 kr.
Ejerudgift pr. måned2.462 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift14.102 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift11.312 kr.