Solgt
Ravnsbjerg Bakke 1, Guldager, 6710 Esbjerg V
Villa

VELUDNYTTET OG VELUDFØRT 1-PLANS VILLA I GODE OMGIVELSER!

Vi er begejstrede for at præsentere denne nyhed beliggende på Ravnsbjerg Bakke 1. Dette kvalitetshus, bygget af Hansen Huse, er gennemtænkt ned til mindste detalje og byder på et praktisk og moderne hjem med en række fantastiske løsninger. Villaen er perfekt til børnefamilier, da den har en særskilt børneafdeling samt en forældreafdeling. Derudover er det et energioptimeret hus med en energiklasse A2015 og et forventet årligt varmeforbrug på blot kr. 3700 ifølge energimærket. Huset er udstyret med jordvarme og gulvvarme overalt.
 
Grunden, der følger med huset, er rummelig med sine 1429m2, hvilket giver god plads omkring hele huset og mulighed for at skabe flere forskellige hyggelige områder. Foran huset er der en flot indkørsel med plads til flere biler og smukke fliser samt et flot stenbed. Lige ved siden af indkørslen finder man en dobbeltcarport med indbygget skur. Baghaven er perfekt placeret, så man kan nyde eftermiddags- og aftensolen fra den store terrasse.
 

Villaen strækker sig over 164m2 i ét plan, og I kan se frem til følgende:

  • En rummelig entré og bryggers med masser af plads til overtøj og sko.
  • Fordelingsgang, hvor man har adgang til 3 gode værelser og et badeværelse.
  • Et fantastisk alrum med masser af naturligt lys, loft til kip og smarte løsninger. Køkkenet er moderne og stilfuldt, og bag en af lågerne finder I et “hemmeligt” viktualierum, som vil gøre hverdagen lettere. Fra alrummet er der direkte udgang til den dejlige terrasse og have.
  • I forlængelse af alrummet er der en stue, som adskilles af en halvvæg. Dette er en elegant løsning, der skaber separate rum, samtidig med at de forbliver åbne og forbundne.
  • Sidst, men ikke mindst, er der den luksuriøse forældreafdeling med walk-in closet og eget badeværelse.

 

Området:
 
I får en skøn beliggenhed i grønne omgivelser – tæt på Sønderris og Tarp med både daginstitutioner, skole, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder. Ravnsbjerg Bakke er beliggende med rigtigt gode adgangsforhold – uanset om du skal på motorvejen, mod byen, mod nord eller mod den skønne vestkyst, som er indenfor kort afstand. Derudover er området omkranset af gode stisystemer og kun få minutters gang til Guldager Station, hvor toget går lige ind til Esbjerg midtby eller nordpå mod Varde.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Esbjerg

Ejendommen er solgt
Ravnsbjerg Bakke 1, Guldager, 6710 Esbjerg V


Yderligere detaljer
Pris 3.598.000 kr.
Udbetaling 180.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.164 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 22.002 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 17.198 kr.