Solgt
Præstebrovej 28, Fåborg, 6818 Årre
Villa

FRED OG RO I SMUKKE OMGIVELSER

Hold på hat og briller, nu er det muligt at erhverve sig det smukkeste landsted, hvor fred og ro blot er nogle af de vigtige nøgleord der skal fremhæves. Her mødes man af den smukke allé, som tager dig med mod det indbydende hjem. Den parklignende have omkranser hjemmet, og skaber mange hyggelige kroge. Tilhørende villaen er der både carport og værksted.
Det er fra værkstedet muligt at indtage villaens entré. Entréen er bindeleddet i hjemmet. Herfra kan den store “udestue” indtages, som er godkendt til beboelse og kan bruges hele året. Herfra kan udsigten til haven nydes, mens lyset indhyller rummet.
Ydermere er der fra entréen 2 gode børneværelser, som fuldender muligheden for at få plads til hele familien. Soveværelset har masser af skabsplads. Herfra har man en naturlig sammenhæng til villaens badeværelse, som byder på bruseniche og gulvvarme. I forbindelse hertil er der desuden et praktisk bryggers med god plads.
“Hjertet” er det åbne køkken/alrum. Her er der masser af skabs- og bordplads. Her er god plads, når hele familien skal samles. I åben forbindelse til alrummet, er der en hyggelig opholdsstue. Der er samtidig direkte udgang til haven fra det store alrum. 
Villaen skal opleves, så kontakt ejendrøm allerede i dag. Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Varde

Ejendommen er solgt
Præstebrovej 28, Fåborg, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 1.398.000 kr.
Udbetaling 70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.304 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.539 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.729 kr.