Solgt
Porsholtparken 15, 6740 Bramming
Villa

FAMILIEVENLIG VILLA I GODT KVARTER

Nu har ejendrøm fornøjelsen af at udbyde denne familievenlige villa til salg. Villaen er beliggende i en lukket lomme i Porsholtparken. Porsholtparken er én af de ubetinget mest populære familiekvarterer. Her er grønne områder, cykelstier, legepladser og meget mere – perfekt for børnefamilien der drømmer om trygge rammer. Her er sammenhold og nærvær nogle af nøgleordene, når tilværelsen skal nydes.

Af renoveringer bør det nævnes at sælger har skiftet tag i 2021 og alle vinduer i stueetagen er skiftet i 2019. Sælger har de fleste vinduer liggende til 1. sal.

Indretningen byder på en hyggelig og indbydende entre med gulvvarme som er renoveret i 2019, her er der plads til de praktiske gøremål.

Videre er villaens køkken/alrum fra 2019, her er der både god skuffe og bordplads. I åben forbindelse hermed er en hyggelig stue med brændeovn. Her er det store vinduesparti med til at få et super godt lysindfald i rummet. Fra stuen er der udgang til en dejlig terrasse.

Videre er et badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt et fint værelse som også kan anvendes til soveværelse hvis man har et ønske om en “forældreafdeling”.

Villaens 1. sal trænger til at blive renoveret, her er det muligt at lave den indretning man selv ønsker da der her er lette vægge. 1. salen byder på et stort soveværelse samt tre værelser. Her ville det være oplagt at lave et badeværelse samt tre gode værelser. Mulighederne er mange, det er kun fantasien der sætter grænser.

Tilhørende villaen er en garage samt et godt værksted. Haven er hyggelig og lukket og byder på mange hyggelige kroge.

Så har du hænderne skruet rigtig på eller mod på at lave 1. salen færdig? Så er Porsholtparken 15 bestemt et besøg værd! Ring til ejendrøm for en fremvisning. Vi ses.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Porsholtparken 15, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris1.798.000 kr.
Udbetaling90.000 kr.
Ejerudgift pr. måned2.221 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift10.519 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift8.286 kr.