Solgt
Plantagevej 27, 6740 Bramming
Villa

SMUK OG HISTORISK VILLA I HJERTET AF BRAMMING

I Bramming midtby findes der mange charmerende villaer, fyldt med historie og detaljer. Dette hjem er ingen undtagelse. Her får man noget unikt, som vil behage enhver, der drømmer om en villa ud over det sædvanlige. Den centrale placering gør det til en leg at færdes i byen uanset alder. Nuværende ejer har lavet mange store moderniseringer, siden de i 2014 købte ejendommen. Her er der bl.a. lavet førstesal, garage, tag og meget mere. Vi glæder os til at vise jer rundt.
 
Villaen har en nem og overkommelig have fyldt med hyggekroge. Her kan børnene trygt lege og hygge sig, mens terrasserne indbyder til gode grillaftener. Tilhørende villaen er der en stor og lækker garage fra 2020 med elporte. Her er der plads til bilparken, samt mulighed for at afholde større festlige begivenheder for familie og venner. Fra garagen kan man gå tørskoet ind i hjemmets bryggers. Her er der god plads til tøjvask og andre praktiske gøremål.
 
Fra bryggerset har man et fint gæste-w.c., samt direkte indgang til villaens køkken. Køkkenet byder på klassiske løsninger, som på mange måder omfavner samvær og nærvær. Der er dog rig mulighed for at åbne op til spisestuen, og derved skabe et åbent og moderne køkken/alrum. Loftshøjden skaber luft og udtryk, og giver en utrolig herskabelig fornemmelse. Fra spisestuen kan man indtage opholdsstuen. Her er der mange indretningsmuligheder, hvorfor der også er fundet plads til et legehjørne til børnene. Fra stuen har man et kontor som sælger bruger til krea-værelse. 
 
Villaens hall er en oplevelse i sig selv. Her får man et smukt view direkte til 1. salen, hvorfor der er en god sammenhæng mellem de to etager. 1. salen er ligeledes gennemrenoveret omkring 2015, hvor man har lavet loft til kip og synlige spær. Her er i alt 3 store værelser samt moderne badeværelse med badekar og bruseniche. En utrolig afdeling, som vil behage den kvalitetsbevidste køber.
 
Så søger du et charmerende, detaljerig og nøjsomt renoveret hjem i hjertet af Bramming? Så er dette hjem en oplevelse du ikke må undvære. Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Plantagevej 27, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.498.000 kr.
Udbetaling 125.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.793 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 15.039 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 11.785 kr.