Solgt
Nørregade 59, 6740 Bramming
Villa

GENNEMRENOVERET FAMILIEVILLA I HJERTET AF BRAMMING

ejendrøm kan ikke få armene ned over dette imponerende hjem. Her får man en villa fyldt med unikke og gode løsninger. Alting er løbende renoveret, så man i dag får et indflytningsklart og moderne hjem. Villaen har en central og god placering i Bramming, hvor man kan gå til/fra alle byens faciliteter. Uanset om man er en hektisk børnefamilie eller seniorpar der ønsker led adgang til byen, så er mulighederne her. 
 
Tilhørende villaen er der en velanlagt have og terrasse. Dertil er der en god garage. Haven har sol hele dagen, hvorfor der er plads til hygge og samvær i sommerhalvåret.
 
Allerede ved første indtræden, bliver man betaget af de gode løsninger. Her bliver man mødt af 3 store børneværelser i egen afdeling. Dertil er der et lækkert badeværelse. Altsammen renoveret i de bedste materialer, som vil behage selv den kræsne køber.
 
“Hjertet” er det åbne køkken/alrum. Her har man loft til kip, samt masser af lysindfald fra de mange vinduespartier. Køkkenet har de bedste betingelser til madlavningen – her er der masser af skabs- og bordplads. I åben harmoni hertil er der en hyggelig opholdsstue. Der er fra alrummet direkte udgang til den dejlige have. Fra køkkenet er der et praktisk bryggers med god skabsplads. Ligeledes et praktisk rum til børnenes overtøj og skoletasker.
 
I villaens anden ende finder man en god voksenafdeling, bestående af et stort soveværelse med eget badeværelse. En unik afdeling for familien der ønsker en naturlig opdeling i tilværelsen.
 
ejendrøm ser frem til at se dig, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning! Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Nørregade 59, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris2.498.000 kr.
Udbetaling125.000 kr.
Ejerudgift pr. måned2.134 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift15.661 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift12.243 kr.